Haen / korjaan elektroniikkaa ja tietotekniikkaa

Lähetä vastaus


Jotta pystyisimme estämään automaattisia lähetyksiä, pyydämme sinua suorittamaan seuraavan varmistushaasteen.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Haen / korjaan elektroniikkaa ja tietotekniikkaa

Haen / korjaan elektroniikkaa ja tietotekniikkaa

Kirjoittaja harrastelija » 18 Loka 2018, 12:54

Olen harrastelija ja keräilen elektroniikkaa ja tietotekniikkaa. Tarvetta on etenkin varaosille ja elektronisille komponenteille (kondensaattorit, vastukset, kytkimet ym. ym). Jos nurkistasi löytyy ehjää tai viallista elektroniikkaa/tietotekniikkaa voin noutaa ne luotasi ilmaiseksi (Veteli-Kaustinen-Halsua) alueelta, mikäli on käyntiä Vetelin suuntaan voi niitä tuodakin luokseni (jos näin tahtoo).

Näitä otan mielelläni vastaan: tietokoneet (pöytä- sekä kannettavat tietokoneet), niiden lisävarusteet (näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet...), POS-laitteet(kuittitulostimet, maksupäätteet, viivakoodinlukijat, asiakasnäytöt ym.) erikoiselektroniikka (oskilloskoopit, mittalaitteet ym .ym).

Myös ikiwanhat tietokoneet eli 90-luvulta ja aiemmin kiinnostavat!

Mutta kaikkea voi aina tarjota minulle niin sovitaan nouto tms. Minuun saa yhteyttä joko sähköpostilla postipoeka@gmail.com tai puhelimitse (mieluiten tekstiviestiä, koska en aina ehdi vastaamaan) numerossa 0440962696. Myös Whatsappilla voi ottaa yhteyttä.

Tällä hetkellä en voi ottaa vastaan tilanpuutteen vuoksi kuvaputkitelevisioita, isoja taulutelevisioita, mustesuihkutulostimia ym, mutta jos on muutakin tarjota niin voin viedä noita samalla asianmukaisen kierrätykseen.

Osaan myös ratkaista kaikenlaisia tietokonepulmia ja korjata niiden vikoja, eli jos on ongelmia tietokoneiden kanssa tai jokin laite ei toimi niin voi ottaa yhteyttä minuun (noilla ylemmillä tiedoilla)

Ylös