Näkikö kukaan peltikolaria?

Ilmoita tällä palstalla kadonneista tai löytyneistä esineistä tai asioista, lemmikeistä tai ihmisistä. Ilmoituksen otsikossa kerro jo selkeästi onko kadoksissa vai löytynyt. Muista jättää riittävät ja selkeät yhteystiedot.
tejopa
Viestit: 14
Liittynyt: 23 Helmi 2008, 10:04

Näkikö kukaan peltikolaria?

Viesti Kirjoittaja tejopa » 09 Touko 2017, 11:08

Rouvan autoa oli joku kolhaissut kunnolla vasempaan takakulmaan ja poistunut paikalta jättämättä yhteystietoja :evil: Rehellisyyskö maan perii?
Vahingon kärsinyt auto on samppanjanvärinen MB C220 jonka rek.nro UXG-717 ja todennäköisin tapahtuma-aika on lauantaina 6.5. (klo.11.00 - 13.00) kaustisen K-marketin piha. On toki voinut tapahtua muuallakin kuluneen viikonlopun tai maanantain aikana akselilla Kaustinen - Teerijärvi - Veteli. Osana ongelmaa onkin, ettei ole täyttä varmuutta tapahtumapaikasta.
Törmänneen auton puskurista on jäänyt lommojen ja naarmujen lisäksi mustaa väriä, joten aivan varmasti kyseisen auton puskurissa näkyy samppanjanväristä maalia.
Jos näit, tai olet kuullut jotain peltikolarista tai törmäyksestä, joka voisi liittyä tähän niin ota yhteyttä. Palkkio luvassa!
Tero Palola (nollaneljäneljä-2855 258)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija