Haetaan SER:iä ja tarjotaan korjausapua

harrastelija
Viestit: 24
Liittynyt: 20 Touko 2018, 15:52

Haetaan SER:iä ja tarjotaan korjausapua

Viesti Kirjoittaja harrastelija » 02 Kesä 2020, 17:01

Onko nurkissasi turhaa elektroniikkaa tai tarvitsetko apua tietokoneen / muun laitteen kanssa?

-------------

Haen lähiseudulta (Veteli-Kaustinen-Halsua-Kokkola) ilmaiseksi (tai vaihdan johonkin. :)) tietotekniikkaa ja elektroniikkaa (esimerkiksi. kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet, tietokoneiden lisälaitteet ja osat, mobiililaitteet, pelikonsolit, taulutelevisiot ym.) IÄLLÄ EI OLE VÄLIÄ ELI SAA OLLA VAIKKA 80-LUVULTA TÄLLE VUOSITUHANNELLE JA MYÖS ISOMMAT ERÄT

Valitettavasti en voi ottaa vastaan isoja kodinkoneita, kuvaputkitelevisioita tai kuvaputkinäyttöjä.

Laitteiden iällä tai kunnolla ei ole väliä. Riippuen laitteesta ne puretaan varaosiksi, kunnostetaan uusiokäyttöön tai loput kierrätetään asianmukaisesti. Kaikki dataa sisältävät laitteet tyhjennetään tietoturvallisesti ja asiallisesti käyttäen siihen soveltuvia tyhjennysmenetelmiä.

Myös tietojen palautus onnistuu esimerkiksi viottuneelta tietokoneelta, kunhan kovalevy on edes vähän ehjä. + Vanhat tiedostot mahdollista saada ulkoiselle tallennusvälineelle (muistitikku tai ulkoinen kiintolevy) ilmaiseksi.

------------

Eikö tietokoneesi tai muu laitteesi toimi oikein (hidastelee ei käynnisty tms.)?

Minulta löytyy yli 10 vuoden kokemus tietokoneista ja 5 vuoden kokemus muunlaisesta elektroniikasta. Onnistuu kannettavien jäähdytysjärjestelmien puhdistus, lämpötahnojen vaihto, kovalevyjen vaihto, käyttöjärjestelmän uudelleenasennus ym. ongelmien ratkaisut. Varsin edullisesti mikäli laitetta ei saada kuntoon en veloita mitään. :)

Asun Vetelissä.

Minuun saa yhteyttä soittamalla / lähettämällä tekstiviestiä numeroon 044 096 26 96, lähettämällä sähköpostia postipoeka (at) gmail.com tai täyttämällä lomakkeen sivuillani.

PS. Minulta löytyy myös kotisivut https://janne.ankkaverkko.com