Otetaan vastaan elektr. ja tietotek. ja tarjotaan erilaisia palveluita

harrastelija
Viestit: 7
Liittynyt: 20 Touko 2018, 15:52

Otetaan vastaan elektr. ja tietotek. ja tarjotaan erilaisia palveluita

Viesti Kirjoittaja harrastelija » 16 Helmi 2019, 19:46

Otetaan vastaan kaikenlaista, kuntoista ja ikäistä elektroniikkaa ja tietotekniikkaa pääasiassa varaosiksi ja kunnostukseen ym. Loput ylimääräiset asiat kierrätetään asianmukaisesti ympäristöä kunnioittaen.

Esimerkkejä vastaanotettavista tavaroista: pöytä- ja kannettavat tietokoneet, niiden oheislaitteet (littunäytöt, näppäimistöt. hiiret), komponentit (näytönohjaimet, ISA-väyläiset kortit ym. ym), mobiililaitteet, POS-laitteet ym ym.

Valitettavasti en voi ottaa vastaan (mutta voin ottaa muiden tavaroiden kanssa): kuvaputkitelevisiot, mustesuihkutulostimet, ei-tallentavat digiboksit, DVD-soittimet.

Myös vanhoja tietokoneaiheisia lehtiä vuosilta 1994-2005 otan vastaan ja erilaista muuta tietokonesälää asennus-cd:itä, lerppuja ym. ym.

Tietoja sisältävien laitteiden tallennustilat tyhjennetään ennen jatkokäyttöä Active@ KillDisk tai DBAN -ohjelmistoilla kirjoittamalla nollia tietojen päälle, jolloin mitään ei saa ulos ainakaan tavanomaisin konstein (tuskin edes NSA). Viottuneet kovalevyt tuhotaan fyysisesti. Kovalevyt ja muut tallennusvälineet voidaan myös antaa asiakkaalle takaisin ja/tai niistä voidaan tehdä hänelle tietojenpalautus tämän tallennusmedialle (muistitikku, ulkoinen kovalevy tms.). Palvelu on maksuton.

Asun Vetelin keskustassa, jonne voi tuoda tavaraa tai sitten voin noutaa Kaustinen-Veteli-Halsua alueelta haluaamasi aikaan veloituksetta.

Jos löytyy jotain pistä tekstaria ja / tai soita 044 096 26 96 tai pistä sähköpostia postipoeka@gmail.com

------------------

Eikö laite toimi vai temppuileeko tietokone? Minulta onnistuu tietokoneiden vian arviointi ja kustannusarvio. Myös huolto esimerkiksi jäähdytysjärjestelmän puhdistus+lämpötahnojen vaihto, käyttöjärjestelmän uudelleen asentaminen, tietojen pelastaminen hajonneelta tietokoneelta (olettaen että kovalevy on edes hieman lukukelpoinen)

Myös muiden laitteiden kuin tietokoneiden vika-arvio ja korjaus onnistuu.

Minulta löytyy myös laitteet vanhojen VHS-nauhojen digitointiin ja näiden kopiointiin ulkoiselle tallennusmedialle (USB-muisti, ulkoinen kovalevy, DVD-levy, pilvipalvelu). Kysy lisää!

Sen voin sanoa, että näiden palveluiden hinnat eivät päätä huimaa!

Jos on jotain kysyttävää tai olet apua vaillla pistä tekstaria ja / tai soita 044 096 26 96 tai pistä sähköpostia postipoeka@gmail.com

Katso myös hieman vaiheessa olevat kotisivuni, jolta löydät lisää tietoa minusta: https://janne.ankkaverkko.com/