Apua ja turhat laitteet

harrastelija
Viestit: 16
Liittynyt: 20 Touko 2018, 15:52

Apua ja turhat laitteet

Viesti Kirjoittaja harrastelija » 16 Kesä 2019, 10:44

Tehdäänpä hieman selkeämpi ilmoitus, näin kesän aluksi:

Otetaan vastaan kaikenlaista tietotekniikkaa ja elektroniikkaa, esimerkiksi: kannettavat tietokoneet, pöytäkoneet, näytöt, pelikonsolit, mobiililaitteet, tietokoneiden oheislaitteet, taulutelevisiot.

Valitettavasti en voi ottaa vastaan erinäisistä syistä: kuvaputkitelevisioita, mustesuihkutulostimia, digibokseja, videonauhureita tai dvd-soittimia.
Laitteet voivat olla viallisia, vanhoja tai muuten sinulle turhia, osa menee varaosiksi, kunnostuskelpoinen laite korjataan uusiokäyttöön, ylimääräiset hyödyntämiskelvottomat osat kierrätetään asianmukaisesti.

Haku onnistuu Veteli-Kaustinen-Halsua-Kokkola -alueelta, tai tuonti tänne Vetelin keskustaan jossa asun onnistuu myös. Mikäli on isompi erä annettavana voin antaa vaihdossa esimerkiksi kahvipaketin tai jotain muuta.

Erilaiset tietokoneiden ja muiden elektronisten laitteiden korjaukset myös onnistuu, esimerkiksi: viottuneiden osien vaihto tietokoneeseen, käyttöjärjestelmän uudelleen asennus, vikadiagnostiikka.

Tietojen palautus vanhalta tai viottuneelta laitteelta saattaa olla mahdollista jopa osittain vialliselta kovalevyltä haluamallesi tallennusvälineelle. Onnistuneita tapauksia on useampia.

Valitettavasti en ole vielä niin paljon paneutunut mobiililaitteiden korjauksiin esimerkiksi näytön lasien tai latausporttien vaihtoihin että voisin tehdä sellaisia sinulle. Monia muita laitteita olen kyllä kunnostanut.

Kun teen tätä muun työn ohella pääasiassa harrastusmielessä vapaa-ajalla korjaustöiden hinnat ovat varsin edulliset suurimmassa osassa tapauksissa hinta on korkeintaan muutamia kymppejä mikäli varaosaa ei tarvitse erikseen tilata. En tietenkään veloita siitä mikäli laitetta ei saada kuntoon.
Tällä hetkellä ei ole hirveästi töitä, joten projekteille ym. olisi tarvetta. 😊

Minuun voit ottaa yhteyden tekstaamalla / soittamalla 0440962696 tai lähettämällä sähköpostia postipoeka@gmail.com , minulla on myös omat kotisivut https://janne.ankkaverkko.com