Uskonto

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
viljami
Viestit: 192
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Uskonto

Viesti Kirjoittaja viljami » 09 Maalis 2018, 19:07

:twisted:
Viimeksi muokannut viljami, 11 Maalis 2018, 06:54. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

juke
Viestit: 89
Liittynyt: 11 Kesä 2011, 14:36

Re: Uskonto

Viesti Kirjoittaja juke » 10 Maalis 2018, 10:07

viljami kirjoitti:
09 Maalis 2018, 19:07
Minä en usko semmoshen "Uskonthon"misä koko ajan lyöhän toisia Saatanan säkheillä.Uskonnon pitää olla kivaa,kivaa misä sitä haluava tuntee, minäki oon hyväksytty..Kassoo Amerikkalaisten värillisten Jumalanpalaveluksia,sielä pelit soi ja perseet heiluu.Kirkot on täynnä.
Kovin harvoin nämä Uskon Fanaatikot muista sanua Raamatusta,Jumala loi Ihmisen omaks kuvakshen.Se on eri asia kuka on anastanu maallisen "Jumalan"aseman ja ruennu jalostahan sitä omhin tarpheishinsa.
Oliko Jeesuksella Taloja ja tavaroita ? Oliko Opetuslapset Tuotannon ylimpiä päättäjiä.Epäilempä ettei ollu.Nyt kaikki Hallituksesaki on "Jeesuksia"ja
Työmailla semmonen "opetuslaps klikki"ettei työnteko enää ookka tärkiää.Taistelua,taistelua kuka välttää niiren hamphaat.Onko huomena vielä töitä vaiko ei.

Ilua siihen uskonthon pitää saara.Nuoriso on ilosta porukkaa ja sillä saahan kirkosta pako pysähytettyä.Me 70 luvun vanhat juopot jokka löytää Jumalansa,se on niinkö hiiren paska jyvälaarisa.
"OletViljami kertonut kuinka hyvä ammuhartaus oli Vetelin kirkossa" mikset Vljami etsi sitä hyvää, kun sitäkin on tarjolla? etsi Jumalan sanasta äläkä kaiva niitä "saatanallisia säkeitä" mistä milloinkin.Uusitestamentti on Uusiliitto meille Jeesuksessa Kristuksessa! se on täynnä kehotusta Rakkaudelliseen elämään.Pietarin ensimmäinen kirje luku 1 jakeet 22-25 tästä voit alkaa, ei ole häiritseviä "saatanallisia säkeitä"

Vastaa Viestiin