Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja mape » 29 Tammi 2014, 23:10

Tämän vuoden tärkein tapahtuma on ehdottomasti 25.05. Euroopan parlamentin vaalit. Ennakkoäänestys 14-20.5.
Kyseiset vaalit ovat Suomalaisten kannalta siinä mielessä äärimmäisen tärkeät, koska niissä näytämme kansallisen tahtomme itsenäisyytemme säilymisestä tulevaisuudessa. Haluammeko osaksi liittovaltiota, vai haluammeko jatkaa itsenäisenä valtiona ja pitää itsemääräämisoikeutemme vähintään nykytasolla, joka on allekirjoittaneen mielestä aivan liian vähäistä..

Eurooppa on alue, joka ei voi millään toimia liittovaltiona ilman ristiriitoja. Kulttuuri ja toimintatavat ovat alueittain niin erilaiset, ettei kyseisestä suunnitelmasta yksinkertaisesti voi tulla muuta, kuin sutta ja sekundaa. Tämä on fakta, joka on jo nyt nähty. Suomen nykyinen poiliittinen linja on asian suhteen erittäin mätä. Hallitus ajaa Suomea päin karjalan mäntyä, että kolisee. Tämä ja liittovaltiosuuntaus yhdessä povaavat maallemme erityisen huonoa tulevaisuutta. Suomi on itsenäisenä maana käytännössä jo lakkautettu. Tällä suuntauksella on sellainen seuraus, että jatkossa täällä tulevat toimimaan ja tulosta tekemään, sekä todellista valtaa pitämään yksilöt, muutamat perheet, yhtiöt ja intressiryhmät. Puoluepolitiikan iltamessu alkaa n. 2015. EU:n parlamentin ryhmistä lähes kaikki ajavat liittovaltiokehitystä. EFD (vapaa demokraattinen eurooppapuolue) ei näin tee. Kyseiseen ryhmittymään kuuluu nykyinen PS edustajamme Sampo Terho.

Keskipohjanmaalla on nyt historiallinen tilaisuus saada oma meppi Eurooppaan. Marko Kulpakko nimitettiin Perussuomalaisen puoluehallituksen päätöksellä ehdokkaaksi EU vaaleihin. Ehdokkaamme ajaa niitä asioita, joita me, täällä maalla asuvat hiljaisessa mielessämme toivomme. Marko ei siis kannata maatalouden alas ajoa, kuten nykyiset keskustan mepit näkyvästi euroopassa tekevät. Marko ei kannata rikkidirektiivejä, kuten esim. nykyiset demarimepit tekevät. Niillä ajetaan alas esim. rahtiliikenne, joista Suomen vienti on erittäin riippuvainen. Markon sanoma on selkeä. Euroopan unionin nykykehitys on sellaisenaan pysäytettävä ja järkeistettävä maamme edun mukaiseksi. nykymeno ei sitä ole. 25.05 toivoisin näkeväni seutukunnan ihmiset sankoin joukoin vaaliuurnilla varmistamassa, että keskipohjanmaan "oma poika" tulee valituksi eurooppaan ajamaan kaikkien meidän jokilaakson asukkaiden etua. Eurovaalit ovat ihmisen kokoiset vaalit, sinne tarvitaan mies kansan joukosta. Marko Kulpakko on mielestäni sellainen..

Mauri Peltokangas

koivu
Viestit: 37
Liittynyt: 22 Maalis 2008, 05:57

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja koivu » 30 Tammi 2014, 09:43

.
Viimeksi muokannut koivu, 12 Kesä 2014, 18:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja mape » 30 Tammi 2014, 14:13

Koivun kommentti on monitahoinen... riippuu aivan siitä, miten asian haluaa esittää.. Lapasesta olisi homma lähtenyt täysin, jos PS nyt joutuisi katselemaan sivusta hallituksessa näitä saakelin tukipaketteja ym paskaa. Koita nyt ystävä hyvä jo käsittää, että kyseessä oli äänestäjien tahtotilan noudattaminen. Jos itsensä pettää, mitä jää jäljelle ? Ei kukaan PS äänestäjä hyväksyisi puolueen toimintaa, jos se olisi nyt hallituksessa jakamassa Kreikkatukiaisia. Toisaalta, jos PS olisi hallitukseen mennyt olisi hallitus kaatunut saman tien, koska valtava sota näistä tukipaketeista olisi ollut mahdoton yhtälö sellaisen hallituksen toiminnan kannalta... seuraus ja lopputulos olisi ollut sama, nykyinen perhanan kuusiojalkahallitus... Itse harmittelen ainoastaan sitä, ettei Suomen kansa äänestänyt PS:lle selvää enemmistöä eduskuntavaaleissa. Mikäli suurempi osa kansaa olisi ollut yhtä viisaita, kuin sinä (koivu), äänestäessäsi Perussuomalaisia. Ei nyt olisi tällaista tilannetta maassamme. Pääministeri Soini ei olisi lapponut Suomalaisten omaisuutta etelävaltioihin jne jne, sen tietää "koivukin" sata varmasti.. Kaikkien muiden puolueiden mepit tekivät isot oharit äänestäjilleen edellisissä EU vaaleissa.. puhuttiin itsenäisen Suomen asiaa jne jne paskat, kukaan muu ei pitänyt linjaansa, kuin PS. Nyt kuitenkin olisi ehkä viisasta toimia siten, että jätettäisiin nuo edelliset vaalit taakse ja keskityttäisiin tulevaan ja tähän päivään. Menneessä kiemurtelu kun ei tulevaa paljoa auta. Mennäänpäs tuonne eurooppaan ensin, että heilahtaa neljän mepin voimin (PS) ja katsellaan koivu hommaa uusilla silmin 2015 eduskuntavaaleissa. Mikäli jotain ei kohta tehdä, noita eduskuntavaaleja ei tällä menolla kauan tarvitse enää järjestää......

Perusjärkeä euroopan parlamenttiin..

Mauri

koivu
Viestit: 37
Liittynyt: 22 Maalis 2008, 05:57

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja koivu » 31 Tammi 2014, 07:33

.
Viimeksi muokannut koivu, 12 Kesä 2014, 18:30. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja mape » 31 Tammi 2014, 13:02

Kylläpäs koivu nyt syttyy helposti ja palaa iloisesti. Olen käsittänyt, että kansa on nuo mainitsemasi edustajat tehtäviinsä äänestänyt, joten haukut nyt äänestäjiä eli kansaa. Veikkaan, että Viitasaaren torilla tuolla kannanotolla koivusta tulee helposti motti halkoja, jollei jopa hellapuita :) summa summarum.. Laita nimi alareunaan, niin tehdään sinusta kansanedustaja, kun tunnut omasta mielestäsi olevan ainakin noita kolmea ylemmällä tasolla. Äänimääräsi olisi silloin valtakunnan huippua. Olet varmasti siten tervetullut ihan mihin tahansa valitsemaasi puolueeseen. Miten olisi tällainen suunnitelma ? Keskustan riveihin olisi helppoa mennä, niillä kun tuntuu olevan kaksi selkeää vastakkaista mielipidettä asiaan, kuin asiaan. Varmuuden vuoksi. :)

Mauri

koivu
Viestit: 37
Liittynyt: 22 Maalis 2008, 05:57

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja koivu » 01 Helmi 2014, 14:15

.
Viimeksi muokannut koivu, 12 Kesä 2014, 18:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

s.makela
Viestit: 38
Liittynyt: 29 Touko 2012, 12:19

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja s.makela » 01 Helmi 2014, 23:45

Koivulle ihan vaan sen verran et on säälittävää lukea toista halventavaa tekstiä mikä tulee nimimerkintakaa.Eiköhän ole parein että lopetat tyhjänpäiväiset räävistelyt!Mapella on aika runsaasti luottamustehtäviä mitä olen ymmärtänyt! Kuntamme tarvisi lisää samankaltaisia aktiivisia toimijoita.

koivu
Viestit: 37
Liittynyt: 22 Maalis 2008, 05:57

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja koivu » 02 Helmi 2014, 17:00

.
Viimeksi muokannut koivu, 12 Kesä 2014, 18:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

urmy
Viestit: 26
Liittynyt: 30 Huhti 2012, 20:20

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja urmy » 04 Helmi 2014, 19:29

Perussuomalaiset toimivat hallitusneuvotteluissa kunnallisvaaliohjelmansa mukaisesti. Elikkä eivät hyväksyneet vaikeuksiin joutuneiden Eu-maiden pankkien tukipaketteja. Lisäksi meneillään olevista kunta- ja soteuudistuksista ei löytynyt yhteisymmärrystä hallitusneuvotteluissa. Siinä pääsyyt hallitusovien sulkeutumiseen, saniteettitiloissa varmaan ehdittiin piipahtaa. Vai onko koivulla jotakin muuta tietoa! James, Jussi ja Teuvo ovat kansanvalitsemia edustajia, kuten mape totesi. Jamekselle tosin myönnettiin kaatolupa hirvenpyyntiaikaan, syynä yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjen noudattamatta jättäminen. Koivu peräänkuulutti mapen luottamustoimia tässä muutama niistä: sivistyslautakunnan jäsen, KTK:n taloyhtiö, Terveyskyläsäätiönhallitus, ensimmäinen varavaltuutettu sekä tuore paikallisyhdistyksensihteeri. Nimimerkin takana on helppo hiivistellä, kun rohkeus ja ymmärrys ei muuhun riitä. Urpo Myllymäki

jokilaakso
Viestit: 47
Liittynyt: 13 Tammi 2013, 20:33

Re: Ei pakkoa vaan Kulpakkoa !

Viesti Kirjoittaja jokilaakso » 04 Helmi 2014, 21:28

Eu-vaalit lähestyvät. Ehdokashakemukset jätettävä Helsingin vaalipiirilautakunnalle viimeistään tiistaina 15.4. ennen klo 16. Aikaa siis on vielä täydentää ehdokaslistoja.

On hyvä, että me täällä keskitämme kannatuksemme yhden hyvän ehdokkaan taakse.

Kysyn kuitenkin teiltä Perussuomalaisten edustajilta, jos tiedätte, onko vielä mahdollista, että Maria Tolppanen saadaan mukaan ehdokaslistoille. Hän tarmokkaana henkilönä varmaan keräisi ääniä yhteiseen pottiin. Onko ehdokasasettelu jo Perussuomalaisten osalta loppuun käsitelty asia.

Vastaa Viestiin