Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
viljami
Viestit: 206
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja viljami » 08 Elo 2014, 09:18

. _ _ . _ . .
Viimeksi muokannut viljami, 13 Elo 2014, 01:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja mape » 08 Elo 2014, 19:13

Aki Aki....Ollaanpas sitä taas luettu kunnolla lähteet mistä kirjoitetaan !!!! En ota kantaa Uskontoihin, koska kunnioitan ja arvostan kaikkien ihmisten oikeutta omiin asioihinsa. Mitä tulee Israelin kranaatteihin Aki ... unohdit mainita, että Hamas aiheuttaa nuo siviileihin kohdistuneet "osumat" Gazaan nykyään hyvin usein tahallisesti... hamas on terrosistijärjestö, joka taistelee omien asioidensa puolesta Gazassa ihmiskilpien takaa, eli suoraan sanottuna hameiden alta... lisäksi he ovat äärimuslimeja, joiden tarkoitus on tappaa kaikki ihmiset Israelista mielestään vääräuskoisina. Heidän perustuskirjansa mukaan meiltäkin on Aki poistettava pää, jos emme käänny muslimeiksi. Israelin rakettituli kohdistuu sinne, mistä hamasin raketit tulevat... toisin sanoen automaattipaikannin ampuu puolustuksen ... koska hamasin terroristit käyttävät kouluja, toreja ja siviiliväestön keskuksia ampumapaikkoinaan tulee Gazassa väkisinkin siviiliuhreja... tämä on se fakta, joka jää usein kertomatta ! Samoin jää kertomatta, että hamasin rakettituli epäonnistuu ammattitaidottomuuden takia lähes 50%, jolloin raketit menevät omiin alueisiin, ei Israeliin, kuten oli tarkoitettu... näistäkin virheammunnoista tietenkin syytetään Israelia. Media julkaisee siviiliuhreista uutisia ja terroristijärjestö saa sympatiat puolelleen... huolestuttavaa mutta tämä on heidän tarkoituksellinen taktiikkansa..... onko siis oikein, että hamasin terroristit saavat tulittaa Israeliin raketein ja kranaatein summittain ? nytkin tulitauko lakkasi, koska hamas ampui yli kolmekymmentä rakettia Israeliin.. ,, eikä Israel saisi puolustaa, koska nämä terroristi paskiaiset piiloutuvat siviilien joukkoon... et siis puolustautuisi jos sinua mätkittäisi halolla hameen alta ??? ... Tuolla alueella käydään sotaa... sodassa kuolee ihmisiä. Se on kauheaa mutta niin se vaan menee.. koko maailman soisi toivovan, että se loppuu nyt heti...... Timo Soini antoi oman lausuntonsa ihmisenä ei puoluejohtajana.. hän oli yhtä pahoillaan, kuin kaikki muutkin ihmiset sotien aiheuttamasta pahasta kenelle tahansa ihmiselle... on siis jokseenkin ala arvoista tuoda Soini tällaisen vakavan asian yhteydessä mollattavaksi täällä, Hän on varmasti todellinen Kristitty rauhan mies..... Hamas on terroristijärjestö. Terrorismi on rikos ihmiskuntaa vastaan. Mikäli katsot, että hamas on oikeutettu kyseiseen toimintaan.. (Kerron mielipiteeni kasvokkain siitä !).... en voi sietää terroristeja, enkä terrorismin tukijoita näillä kulmilla... Se mistä nuo ikuisuuden kestäneet konfliktit alunperin johtuu on sitten eri asia, eikä siihen voida ilman vuosisatoja kestävää keskustelua ja väittelyä saada kaikkia tyydyttävää vastausta.. ollaan siis ja koitetaan katsella, ettei noita ääriaineksia kovin paljon kasautuisi tänne Isiemme maahan....

Mauri Peltokangas

viljami
Viestit: 206
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja viljami » 09 Elo 2014, 06:20

. _ _ ._ . .
Viimeksi muokannut viljami, 13 Elo 2014, 01:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja mape » 09 Elo 2014, 10:40

viljami kirjoitti:Niinhän se "Timppa"kertoili.EI PUOLUEJOHTAJANA. Mape,Mape!! Sinä tierät yhtä hyvin niinkö minäki,että Aseitamattomhin sivilhein kohoristuvat Sotatoimet on aina SOTARIKOKSIA. Teki ne sitte ketkä hyvänsä.Senki sinä tierät,ettei Tykistöllä Kaupunkhein "Moukarointi" oo mitään "Täsmätuhuamista".Sillä on toiset tarkotusperät,mitä en täsä nyt rupia sepustahan.Jos sielä 4-5 vuotihaat lapset on Aseistautunheita Terroristeja,sillon saat nimetä minukki Terroristiks. Minä en oo päässy ikään mihinkään suurhen "Nirvanhan" nähäresäni syyttömien ja viattomien Tappamista,olokhon tarkotusperät,syyt tai Maat mikkä tahansa. Paremmat "kiksit" saan MUUMILAAKSON TARINOISTA.SUOSITTELEN !!

Pikaisin Paranemisin Tv. Aki
Aloitat sitten suoran henkilökohtaisen solvaamisen ? Mistä minun tulee mielestäsi parantua ? Mainitsinko kirjoituksessani jotain siihen viittaavaa, että hyväksyisin nuo uhrit puolin tai toisin ? tai väittikö joku, että lapset ovat terroristeja ?? ! Luetun ymmärtämistä voi Aki harjoitella ja paskanjauhantaa vähentää ! Kerroin vain mitä unohdit kaikessa viisaudessasi mainita, kun syytit pelkästään toista osapuolta yksipuolisesti siviiliväestön surmaamisesta ja kaivamalla kaiken jonkin julkisuuden henkilön lausuman takaa !!! kyllä siellä kuule kuolee molemmin puolin ihmisiä,, on kuollut jo vuosikymmeniä !!! Siinä olen kanssasi samaa mieltä, että niitä tarkoitusperiä on turha tässä alkaa sepustamaan... Kun tökerösti vihjaat kirjoituksessasi, että joku täällä ikään kuin nauttii noista ikävistä ja kammottavista asioista.. kopsahti sellainen väite, että Perkele ! Perusteleppas vihjailusi ! Lisäksi näin vakavasta asiasta kirjoitettaessa ei ole kuule mitään aihetta huumoriin, eikä sutkautuksiin.

Oletko sitten sitä mieltä, että esim. ISIS nykyinen IS tekee hienoa työtä Irakissa,, eikä heidän toimintaansa saa aseellisesti puuttua... ja miten on Syyrian Jihadistien laita.. meneekö samaan piikkiin.. kaikki nuo ovat "terroristijärjestöjä", jotka aiheuttavat ilmeisen tahallisesti noita kammottavia veritekoja... heidän toimintansa ja olemassaolonsa vuoksi myös siviilejä 0- 100 vuotiaita joutuu sodan uhreiksi joka päivä.... heitä vastaan on siis mielestäsi taistelu lopetettava ja annettava maailma heidän käsiinsä... HALOO !

Kun kirjoitat ottaen esimerkiksi lapset... olet oikeassa... sodassa menetetään myös heitä.. jokainen sodissa menetetty ihminen on liikaa mutta sodat eivät ole niin yksinkertaisia, kuten tiedät...olisiko Suomen puolustaminen tykistöllä ja lentokonein pitänyt jättää tekemättä, koska Neuvostoliitossa varmasti kuoli myös syyttömiä, viattomia ja myös lapsia sodan aikana ?? Meillä olisi kuule hiukan nyt toisenvärinen lippu tangossa.... Israel lakkaa olemasta, jolleivat puolusta omaa maataan.. silloin sieltä löytyy seuraavana päivänä koko kansa päät irrotettuina.. niin... lapset, naiset, vanhukset ja miehet ... kaikki. Niin toimii hamas, jonka toimintaa selkeästi puolustit yksipuolisella asenteellasi tuomitsemalla pelkästään Israelin sotatoimet hamasia vastaan ... ymmärtämättömyyttäsikö ?

Mauri

viljami
Viestit: 206
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja viljami » 10 Elo 2014, 15:34

.... _._ _ ..._ ._._ ._._ ... _._ _ _._ ... _._ _ ._._


._ _._ ..
Viimeksi muokannut viljami, 13 Elo 2014, 01:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja mape » 10 Elo 2014, 16:42

Hyvä.. mutta vielä joutuu valaisemaan, että jep. kyllä... ISIS toimii Irakissa, kuten kirjoitin... jos et ymmärtänyt tekstistä eka kerralla... Tutkippa ISIS porukan teemat... ei ole kovin miellyttävää luettavaa... juu tuon Öljyn kanssa on tapeltu aina.. siinä samaa mieltä mutta en kyllä antaisi koko maailman öljyvarantoja noiden huivipäisten ääriliikkeidenkään haltuun.... olis nimittäin länsimaissa ajelut ajeltu... Oli niillä pienet syynsäkin Aki siihen miksi hakivat niitä joukkotuhoaseita... kaikenlaista "pientä" tappamista kun nuo Husseinin porukat kera Ladenin kun on harrastellut.. Jep. Ihan voin avoimesti kertoa, että minun puolesta sais poistaa olemasta kertaheitolla kaikki terroristit ja äärikapinalliset huivipäiset hullut tuolta maailmalta... Siellä on nimittäin paljon rauhaa rakastavaakin ainesta, joiden elämään noiden ääriliikkeiden toiminta vaikuttaa päivittäin. Niiden ihmisten olisi saatava elää joskus vielä normaaliakin elämää...toivon. Et sitten vastannut yhteenkään tekemääni kysymykseen , kuten arvasinkin mutta voin puolestani vastata tuohon erittäin vaikeaan kysymykseen, jonka kirjoituksesi lopussa teit... Oletko koskaan kuullut, että 1939 - 1945 välisenä aikana jouduimme paukuttamaan aika ajoin kaikin mahdollisin asein tuonne rajan taakse.... hyökkäysvaiheessa taisimme paukuttaa ihan venäjänkin alueilla piiput kohti naapuria... en väittänyt missään kohden, että kaupunkeihin.. lue tarkemmin, ennen kuin räävistelet... no mahtava asia, jos noina sotien vuosina kaikki lapset Neuvostoliitossa säästyivät kärsimyksiltä... siitä tiedosta olen äären onnellinen.... faktaahan sen täytyy olla, kun noin viisas kaveri sen meille kertoo, ettei kaupunkeihin ammuttu,, maaseudulla ei ilmeisesti Neuvostoliitossa tietolähteittesi mukaan lapsia ollut :)
Jos tutustut historiaan.. sotien uhrit...löydät kyllä tiedon, jonka mukaan II maailmansodassa. Neuvostoliitossa: kaatuneita sotilaita 8 600 000, kuolleita siviilejä 18 000 000, yhteensä 26 600 000,,,, hyvin on mennyt, jos lapset on osattu tuolta tuholta siellä piilottaa.... Suomen osuuttakin tuossa määrässä hiukan mukana lienee, koska kahakka meidän osalta kesti kuitenkin suht pitkään.. Kiitos Veteraanien.. tässä nyt kirjoitellaan.........

Mape
ps. käytätkö itsenäisyyspäivänä sinivalkoista lippua ?

viljami
Viestit: 206
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja viljami » 10 Elo 2014, 19:16

........--------------
Viimeksi muokannut viljami, 13 Elo 2014, 01:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Päivänsäre vaiko Menninkäinen

Viesti Kirjoittaja mape » 10 Elo 2014, 19:28

:) Hyvä ! tämä oli puolestani tässä... mukavaa syksyn odotusta Aki sinne Vetelin puolelle... morjenstellaanpa jatkossakin, kun törmäillään..
ps.. kyllä määkin olen muumi fani... huomasin heti, että sieltä yhdeltä pihalta,, teiltä vähän keskustaan päin oli muumipatsas häipynyt kun ohi ajelin ... ;)

Vastaa Viestiin