Sivu 1/4

Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 13:38
Kirjoittaja puurosilmä
Kääntää taas takkiaan niin että napit lentää vienanmereen ja pohjanlahteen!!! Ihmeen hiljaa ollu persujen totuudentorvet täällä :) mitenhän Timo tämän kenttäväelle jäsentää?? oisko kulttuuriministerin salkku ollu kuiteski timpalle paras ?

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 15:46
Kirjoittaja viljami
8-)

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 16:05
Kirjoittaja puurosilmä
Enpä tiedä nuoruudesta enkä silmien väristä mutta siitä olen varma että kohta viljamilla pyyhekumi heiluu ja poistaa kommenttinsa . :D

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 16:36
Kirjoittaja viljami
-

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 18:35
Kirjoittaja mape
puurosilmä kommentoi terhakasti :) miten et puuttunut esim. Puumalan vastustamaan koulurahoituskuvioon ? se koskettaa kuitenkin välittömästi esim. alueen koululaitosta !! Puumala huusi ja paasasi ennen vaaleja kuinka koulutuksesta ei saa ottaa senttiäkään... hienosti toikin asian esiin !! kepu kuitenkin nyt välittömästi leikkaamassa vankasti koulutuksesta :) vanhuksilta ei pitänyt keskustan mukaan leikata mitään !! miten kävi ?? vankasti olen sitä mieltä, että Kreikkaan ei saisi syytää enää Suomalaisten rahaa sentin senttiä. Takinkääntöasioista en välitä henkilökohtaisesti sen enempää, kuin sika tuulimyllystä :) itse jokainen politiikkaansa tekee... itseäni ei Soinin tekemiset tai tekemättä jättämiset heilauta pätkääkään. Eikä riitä enää viitseliäisyyttä kommentoida Sipilänkään tekemisiä.... kaikki kolme hallituspuoluetta ovat nyt joiltain osin nappejaan keräilemässä, jos takinkääntäjiä halutaan hakea. Sitä nimitetään hallitusyhteistyöksi, jossa tulee tehdä kompromisseja.

Mauri

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 19:43
Kirjoittaja puurosilmä
mape kannattaa ekaks miettiä suuruus asiat kohoralleen - Puumala rivi kansanedustaja puolusti vaalien alla koulutusta - Soini perus jumala puheenjohtaja huutanut kreikan lainoituksesta ainakin sen 8 vuotta - kumpaakaan kehumatta tai moittimatta kummalla oli oikeasti mahdollisuus seisoa kantansa takana???
ei vaan ministeri auton kyyti on niin makiaa että napit saa lähtiä :) :D

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 20:04
Kirjoittaja mape
Sallin kaiken ilon sinulle puurosilmä😀 kysyn nyt kuitenkin, että ovatko Sipilä tai Stubb jotenkin vähemmän vastuussa Suomalaisten varojen lappaamisesta turhuuksien roviolle. Koskaan euroakaan Kreikasta ei takaisin tule.

Mauri

Re: Soini

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 20:30
Kirjoittaja puurosilmä
ei ole . vastuussa ovat kaikki. Soinin kova kriittisyys varsinki kreikkaa kohtaan sai minut uskomaan että nyt se on loppu. kyllä herra käteinen aikanaan piti kreikkaa hyvänä sijoituksena ... ja Urpilainen omana oppositio aikanaan möykkäs että raha hanat eteläeurooppaan on katkaistava mutta kuis kävi ministerinä? kyllä valta turmelee:)

Re: Soini

Lähetetty: 17 Heinä 2015, 21:53
Kirjoittaja mape
Kyllä tänään korpesi aamulla vankasti Kreikka juttu. Haukuin pystöön koko hallituksen omani siinä samassa :) ... nyt illemmalla vähän muka helpottaa, kun saimme tietää, että suuri valiokunta alunperin kannatti Kreikan väliaikaista eroa ... no.. toisaalta onko sillä mitään väliä mitä ovat ensin meinanneet koska hallitus on kuiternkin taipunut siihen, että neuvottelut aloitetaan... aloittaminen Suomessa useimmiten tarkoittaa juurikin sitä, että myönnetään kaikki. Taitaa olla pelkkä selitys suuren peitoksi... ... mihin tässä enää tällainen tavan rääväsuukaan uskoo :)

Mauri

Re: Soini

Lähetetty: 21 Elo 2015, 20:45
Kirjoittaja mape
Niinhän siinä kävi, kuten arvasin :) Kreikkapaketti meni, että heilahti....

mauri..