Sivu 1/1

ystävyys

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 18:35
Kirjoittaja viljami
.

Re: ystävyys

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 19:38
Kirjoittaja puurosilmä
hyvin sanottu! sama linja ollu mullaki ja niitä on menny poikki. älä viljami heti pyyhi tätä:)

Re: ystävyys

Lähetetty: 16 Heinä 2015, 20:48
Kirjoittaja palolpek
Elikkä: yksinäisyys voi johtua siitä syystä, kun on sattunut yhden ihmisen kohdalle liikaa avuntarvitsijoita. Tarina on kuin useilla lottovoittajilla. Kun ei ole voinut taikka halunnut auttaa, on välit menneet poikki, jopa sukulaisuussuhteet. Ei ole kavereita eikä ystäviä, kun ovat vaatineet henkilöltä paljon eli Viljamin tapauksessa liikaa. Tuntuu vähän oudolta, mutta uskottavahan se on kun aikuinen mies avautuu. Mutta toisaalta, asiat voivat hämärtyä vuosien kuluessa, kuten sekin, että edesmennyt kaveri ja sankarisissi olisi ollut Kainuun prikaatin miesten parhaimmistoa. Kuin sotatarinoissa. Mikä taho hänet on sellaiseksi raakannut, vai oliko tämä vain kirjoittajan oma ja harhainen mielipide ystävyydestä, joka loppujen lopuksi johti hyvän kaverin puukolla sohimiseen. Mietin tässä lopuksi, että jospa olet jättänyt ne oikeat ystävät taaksesi ihan omista valintaperusteistasi johtuen. Eli oma käytöksesi on ollut ystävien lukumäärään nähden avainasemassa koko elämäsi ajan. :|

Re: ystävyys

Lähetetty: 17 Heinä 2015, 06:47
Kirjoittaja viljami
,,

Re: ystävyys

Lähetetty: 17 Heinä 2015, 21:47
Kirjoittaja mape
miksi poistit viljami... se oli hyvä kirjotus. Sellaista se elämä on...

Re: ystävyys

Lähetetty: 19 Heinä 2015, 14:23
Kirjoittaja palolpek
Liekö Viljamillakaan niin isoa sakkia on ollut elätettävänään, että sen vuoksi on joutunut kovinkaan tiukoille, ja luulenpa niinkin ettei hänen eikä hänen perheensäkään ole pula-ajan hengessä tarvinnut kituutella. Tavallisin käytäntö on ollut, että parina rakennetaan yhteistä kotia ja elämää, joten mielestäni on alentavaa kumppania kohtaan ottaa kunnia toimeentulosta kokonaan itselleen, vaikka olisikin "tyhyjästä lähteny", mitä sekin sitten tarkoittaneekaan. Tulee käsitys, että päähenkilö kaipaa kovasti ulkopuolista arvostusta ja sen saadakseen laittaa paljon peliin. Miksi taas poistelet kirjoituksiasi? Keskustelit taannoin Annin kanssa kissoista ja mainitsit asuvasi jonkun kanssa ja tuli sellainen käsitys että vaimosi asuu kanssasi samaa taloutta. Lukeeko perheesi taikka vaimosi näitä kirjoituksia, vai juuri senkö vuoksi niitä poistelet etteivät he ehtisi niitä nähdä. :)

Re: ystävyys

Lähetetty: 19 Heinä 2015, 16:10
Kirjoittaja viljami
-

Re: ystävyys

Lähetetty: 26 Heinä 2015, 07:10
Kirjoittaja koivu
Tylyppä kirjoitti:Liekö Viljamillakaan niin isoa sakkia on ollut elätettävänään, että sen vuoksi on joutunut kovinkaan tiukoille, ja luulenpa niinkin ettei hänen eikä hänen perheensäkään ole pula-ajan hengessä tarvinnut kituutella. Tavallisin käytäntö on ollut, että parina rakennetaan yhteistä kotia ja elämää, joten mielestäni on alentavaa kumppania kohtaan ottaa kunnia toimeentulosta kokonaan itselleen, vaikka olisikin "tyhyjästä lähteny", mitä sekin sitten tarkoittaneekaan. Tulee käsitys, että päähenkilö kaipaa kovasti ulkopuolista arvostusta ja sen saadakseen laittaa paljon peliin. Miksi taas poistelet kirjoituksiasi? Keskustelit taannoin Annin kanssa kissoista ja mainitsit asuvasi jonkun kanssa ja tuli sellainen käsitys että vaimosi asuu kanssasi samaa taloutta. Lukeeko perheesi taikka vaimosi näitä kirjoituksia, vai juuri senkö vuoksi niitä poistelet etteivät he ehtisi niitä nähdä. :)

Tylppä ? Millä tavalla miehet jotka ovat luvanneet huolehtia perheittensä Toimeentulosta,"alentavat" vaimojaan ? Käsittämätön mielipide ! Se koira älähtää johon kalikka ....
Arvostan suuresti ihmisiä jotka ovat laittaneet perheittensä puolesta paljon peliin.

Re: ystävyys

Lähetetty: 26 Heinä 2015, 09:18
Kirjoittaja palolpek
Ajattele, Koivu, asia siltä kantilta, että molemmat aviopareista ovat työelämässä ja hankkivat, kumpikin tahoillaan, mutta silti yhteiseen hyvään "rukihista pöytään". Juuri tässä tapauksessa, (niin kuin sinä asian ymmärsit) miehen lupaaminen huolehtia perheensä toimeentulosta ole muuta kuin hänen oman itsetuntonsa kohottamista. Ei sellaista lupausta tarvita, kun vaimolla on yhtä suuri osuus talouden pidossa kuin miehelläkin. Ymmärrätkö nyt mitä tarkoitin? Kirjoitinko näin: "alentavat vaimojaan"? :shock: En todellakaan, se on sinun omaa ajatustasi. En myöskään ymmärrä vertaustasi "kalikan kalahtamisesta". Viimeinen lauseesi on asiaa, pahoittelen että muuten ajatuskulkusi on joutunut harhateille.

Re: ystävyys

Lähetetty: 26 Heinä 2015, 11:05
Kirjoittaja anni71
Minä en ota tähän mitään muuta kantaa kuin sen, että on tosiaankin outo ja vähintäänkin arveluttava tapa, ottaa kiivaasti kantaa kaikkeen, mutta hetken päästä onkin pelkkiä pisteitä tilalla.
Ei se ainakaan kovin reilua ole.
Tulee ihan hölmönnäköinen koko keskustelusta jos vaan toisen osapuolen kommentit on jäljellä ja toisella pelkkiä pisteitä?
Kannattaa antaa olla kommentoimatta, jos ne on hetken päästä syystä tai toisesta poistettava.