Sananvapautta ja vasemmistoanarkiaa

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Sananvapautta ja vasemmistoanarkiaa

Viesti Kirjoittaja mape » 16 Loka 2016, 12:57

Meillä täällä kotosuomessa huomaa usein, että jos jokin asia otetaan esiin kertomalla siitä huonoja puolia... suvaitsevaiseksi, "paremmiksi ihmisiksi" itsensä nimittämät tahot (usein joko julki vihervasemmistolaiset tai sitten kaappi sellaiset) ottavat "pillin" ja viheltävät siihen laput silmillä esim. antifan lippujen liehuessa (antifa= vasemmistolainen militaristinen ääriryhmittymä) kuten Helsingissä "peli poikki" tapahtumassa kävi....

kyseisen tapahtuman teki surkuhupaisaksi se tosiseikka, että siinä piti puolustaa kaikkien oikeuksia, sananvapautta ja sanoa ei rasismille (joka on mielestäni tärkeää) kuitenkin pääpuheessa kehoitettiin rikkomaan Suomen lakeja, solvattiin kansanedustajia ja Suomen hallitusta. Kaivettiin jopa 30-40 lukujen aikoihin olemassa ollut, nykyään kuollut ja kuopattu natsismi esiin Tarja Halosen taputtaessa kasiään sosialistisen internationalismin henkeen (kommunismi on tappanut sata kertaa enemmän ihmisiä maailmassa kuin mikään muu ismi).

Tapahtumassa liehui keskellä toria suuri punainen banderolli, jossa nyrkki murskasi svl:n logon. Mielestäni tuo ylilyönti oli "jotenkin" ymmärrettävää, koska svl on tulkittu äärijärjestöksi, jonka toiminta on ollut osin kyseenalaista.. joskin hieman erikoista kehoittaa nyrkillä murskaamaan, koska ääritoimintaa tuossa tapahtumassa ymmärtääkseni vastustettiin :) todella erikoiseksi tuon banderollin kuitenkin tekee se, että siinä murskattiin myös Poliisin, Suomen valtion, sekä Suomen Sisun tunnukset... Järjestävä taho ei kuitenkaan nähnyt aiheelliseksi noita väkivaltaan ja rikollisesti kansanryhmää vastaan kiihottavia vasemmistolaisten anarkistibanderolleja poistaa.. oliko sattumaa vai tarkoitushakuista mene ja tiedä.. koko tapahtuman alusta loppuun ne sai siellä vapaasti liehua.

Tapahtuman musiikillinen anti oli valittu "tyylikkäästi vasemmalta". tunnetun vasemmistoaatteen rakastajan Karri Miettisen (paleface) uudelleen sanoittaman "emme suostu pelkäämään" kappaleen tahdissa porukka kiilusilmin tanssahteli tietämättä, että tuo kappale on tehty IRA:n anarkistisesta (väkivaltaan kehoittavasta) biisistä.. (löytyy tuosta https://www.youtube.com/watch?v=8s2MSVaXNqQ )

Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki kaikessa "hyvyydessään" esiintyy samaisen Palefacen videolla kuinkas muutenkaan, kuin antifan lipun alla... ikävä sattuma oli tietysti se, että Puotilan tappaja (tappoi kylmästi 86 vuotiaan henkilön) tanssi kaverusten vieressä leveä hymy kasvoillaan.... hänen oikeutettua oloaan maassamme tuossa korostettiin..."UNELMAA"?! videolla esiintyi myös samassa kuvassa tappajan kanssa demaripolitikoita jne... kukaan ei tietenkään yhdistä näitä vasuripoliitikkoja mihinkään, kuten Olli Immonen yhdistettiin vaikka mihin, kun oli yhdessä yhteiskuvassa julkisella paikalla sattumoisin eräiden henkilöiden kanssa, joita ei edes tuntenut.... reilua ? eikö vain ?

Sananvapauden puolesta tanssittiin ja rasismia vastaan vihellettiin pilliin antifan lippujen ja väkivaltaan kehoittavien banderollien, sekä lakia rikkomaan kehoittavien puheiden tahdissa... Tämäkö on sitä "parempaa" Suomea ? onko ? Rasismin vastustaminen on jokaiselle tervejärkiselle itsestäänselvyys ! ei sitä tarvitse mielestäni mennä väkivaltarikollisten kanssa senaatintorille julistamaan :)

Nämä palefacen "pellearmeijan" henkilöt ovat samoja ihmisiä, jotka ennen esiintyivät mustissa kasvot peittävissä huiveissaan ja hakkasivat poliisihevosia itsenäisyyspäivänä ja heittelivät palavia soihtuja ihmisten päälle, jotka perheineen olivat (612) soihtukulkueessa kunnioittamassa itsenäisyyttämme ja sotiemme veteraaneja. Yleensä pellet saavat mielenosoituksissa riehuessaan poliisikyydin pois häiritsemästä... jolloin tietysti haukkuvat poliisit natseiksi... näitä tapahtumia olen ollut usein todistamassa eri puolilla Suomea... media vaikenee ? tämäkö on sitä "parempaa" Suomea ?? Onko?

Tähän loppuun on hyvä lisätä, ettei kenellekään tule ymmärtämättömyyttään mieleen laapattaa ohi suunsa. Minä en hyväksy minkäänlaista rasismia. En hyväksy ihonvärin tai muutoin etnisen taustan takia ihmisen lokerointia. en hyväksy myöskään sananvapauden eväämistä missään muodossa. Jokainen ihminen on arvokas. Suurmoskeijaa tämä maa ei tarvitse, kuten eräs hyvä ystäväni (muslimi)on minulle kertonut. Laitonta maahantunkeutumista vastustan, Suomen löysää turvapaikkapolitiikkaa ja siihen kytkettyä sosiaalipolitiikkaa pidän sinisilmäisenä ja naurettavana.
Kristillisten arvojen vaalijana ääri-islamin tunkeutumista Suomeen en hyväksy. Näistä asioista minut saa tuomita mikäli tuomariksi itsensä ylentää.
Työperäisen maahanmuuton hyväksyn. miksi en hyväksyisi?

Vaikka vasureista kriittisesti kirjoitankin... Vasemmistopoliitikot hyväksyn.. he nyt vaan ovat mielestäni niin surkuhupaisaa sakkia, että ilman heitä jäisi mo´net hyvät naurut nauramatta :)

Tervetuloa Helsinkiin 06.12 soihtukulkueeseen Itsenäsen maamme kunniaksi... tavataan siellä.

Mauri Peltokangas