Hapetusta

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
viljami
Viestit: 182
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Hapetusta

Viesti Kirjoittaja viljami » 30 Marras 2016, 11:34

:mrgreen: .... :mrgreen:
Viimeksi muokannut viljami, 03 Joulu 2016, 18:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

tavarantarkastaja
Viestit: 22
Liittynyt: 07 Elo 2016, 20:36

Re: Hapetusta

Viesti Kirjoittaja tavarantarkastaja » 30 Marras 2016, 21:36

viljami kirjoitti:Kokkolasa Air Liguide imee "ilimasta" ilimaa (misä 21 %happia ) nesteyttää turbiineilla ja myy.Puhuras nesteytetty happi menee sairaaloille ja happia käytethän teollisuuresa,metalliteollisuuresa ym.SE ON KALLISTA.Nythän on niin,jos Sipilä ja Soini huomaa, köyhä hengittää nuin kallista tavaraa kaikki työttömät,eläkeläiset ja muut jokka saa yhteiskunnan tukia joutuu terveyskeskukshen puhaltahan,mikä on keuhkojen tilavuus.Mistä tietysti toristus liitettävä veroilimotukshen.Keuhkoahtautumapotilhaat saa huojennusta 12.5% ovat tupakkiverua maksanu valtiolle.Tämmönen verohan erellyttää, pitää palakata maakunnittain henkilöstyä ja mieluiten kepulaisten sukulaisista.
Noh..Kyllä Sipilä vääntää vaikka Sian taposta prosessikaavion...Niin kuka köyhä luulee että tulevaisuuresa porvareitten ilimasa olevaa happia hengitettäs iliman korvausta.
Eheiii.Ei,Ei. Maanpetturit on myöny jo suomen Malmivarat,Teollisuuren,Sähkön,Itsenäisyyren.Ym.Ym.Muutako rupiavat puhuhan kuutiotilavuuksista ja hapen määrästä (21%)
Miten voi Suomen Pääministerinä olla tämmönenkö.Sipilä...Tuommosia Insinöörejä notkuu Bubeisa ko Bubeisa.Niin kauan ko keskusta ei tierä,ovatko laskuvarion pakkaajia vai tulevatko alas toisen pakkaamalla variolla,pahasti on asiat....Nythän ois Väyrysen Paavolla otollinen aika palauttaa suomhen oikia Keskustapuolue,ja luopua tästä.. kuka osaa pyhkiä nenänsä ja kuka ei...Kyllähän Rehulaki.. sillon tällön.Linnanjuhulilla taas nähän kuka on enites kansaa kyykyttäny ja saanu yhtenäisyyttä murennettua,se on verrannollinen renikoitten määrhän.Wahlrooski muutti kiriansa Ruotshin ettei tarvi maksaa veroja suomhen,mutta sai se vaatimattomat milijoona eurua veronpalautuksia Suomesta.Se on "verosuunnittelua"se, mikä onnistuu hienosti Suomi merkkisesä "toopelandiasa"misä "muuraritoopet"kulissien takaa ohojailee alottelevia "rapparivelijiä" joille toopekansa on toopeureshan valtakirian antannu. Ja mitä tyhymemmän rapparin löytää sitä jouhevampi sitä on looseistakäsin ohojailla.
Oon vähän eri mieltä Vilijamin kanssa. Happea kyllä riittää ainakin vielä meille kaikille köyhille ja rikkaille vaikka sitä purkitettaisiin puhtaaseen muotoon. Sitä vastoin hapen ja erityisesti hiilen yhdiste eli hiilidioksidi on se ongelma. Sitähän Vilijamilla ja minulla kuten kaikilla ihmisillä pukkaa molemmista päistä melekolailla. Siihen pitäisi saada jonkinlainen normitus myös ihimisille. Hiilidioksiidin tuotanto vähenee heti esim. syömällä vähemmän. Se elämäntapa on muutenkin terveyttä eristävää.

Oisko se liikaa pyyretty, jos Vilijami ohikulkiessaan kävis Perhonjokilaakson katsastusasemalla vaikka kahavilla ja samalla koemielessä mittauttais hiilidioksiidipäästönsä näyttenottopuikolla takapuolesta ja myös hengitysilmasta. Siellä katsastusmiehet ja toimistohenkilö ovat tosi mukavia ja asiansa osaavia ammattilaisia ja hinnatkin ovat tosi kohtuulliset. Tällä tavalla saataisiin alustavat lukemat ja päästöarvoille voitaisiin kehitellä raja-arvoa niinkö autojenkin päästöille. Tätä tärkeää asiaa voitaisiin yhteisvoimin kehittää eteenpäin.

Vastaa Viestiin