YLE

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
viljami
Viestit: 182
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

YLE

Viesti Kirjoittaja viljami » 03 Joulu 2016, 15:29

Jos hallituksen pääministeri puuttuu NS. Demokraattisesa yhteiskunnasa vapaashen tieronkulukhun kansalle,kansalle jolta on revitty jo karvatki nahasta että herrat sais enempi mikä heille kuuluis.Olhan niin vaarheellisella tiellä,ne leipäjonoisa olijat on apaattisia, mutta jos ne saa "katalyyttiä"sielä on monenlaista koulutettua niin siviilikoulutettua ja Isänmaan antamaa sotilaskoulutettua jokka kokee..Isänmaa on leipäjonot.Reserviläiset jokka perheinhen ajethan ahthalle,ne on vaarheellisia miehiä...Eikä syyttä.Painakaa se mielehenne.

tavarantarkastaja
Viestit: 22
Liittynyt: 07 Elo 2016, 20:36

Re: YLE

Viesti Kirjoittaja tavarantarkastaja » 03 Joulu 2016, 19:13

viljami kirjoitti:Jos hallituksen pääministeri puuttuu NS. Demokraattisesa yhteiskunnasa vapaashen tieronkulukhun kansalle,kansalle jolta on revitty jo karvatki nahasta että herrat sais enempi mikä heille kuuluis.Olhan niin vaarheellisella tiellä,ne leipäjonoisa olijat on apaattisia, mutta jos ne saa "katalyyttiä"sielä on monenlaista koulutettua niin siviilikoulutettua ja Isänmaan antamaa sotilaskoulutettua jokka kokee..Isänmaa on leipäjonot.Reserviläiset jokka perheinhen ajethan ahthalle,ne on vaarheellisia miehiä...Eikä syyttä.Painakaa se mielehenne.
Tiistaina 6.12. taas nähään kuinka maan parhaat ihimiset on taas heki vuorosthan kättelyjonosa, leipäjonosa, kahavijonosa ja poolijonosa linnan juhulilla. Ei se heilläkä aina niin heleppua oo ko luulis ja vishin sieläki lisäks on aharasta ja kuumaa. Näin heki saa tietää mitä on jonottaminen. Ei kannata heitäkä karehtia, ne on paikkansa ansainnu. Ne kuitenkin erustaa meitä, meki saahan näitten erustajiemme välityksellä nauttia näistä pöyrän antimista. Meki voihan samhan aikhaan juora tuvasa tassilta kahavia sokeripala pörröhuulien välisä ja huokailla kaikkea sitä kauneutta mitä silimiemme ethen teeveestä tuohan. On se maailma vain hyvällä mallilla.

viljami
Viestit: 182
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: YLE

Viesti Kirjoittaja viljami » 03 Joulu 2016, 19:37

No joo..Minunki sepustuksista on vaikia ottaa selevää,mutta tuon selevittämiseks pitää hommata Fakiiri Intiasta.

Kaljami
Viestit: 36
Liittynyt: 09 Joulu 2015, 14:26

Re: YLE

Viesti Kirjoittaja Kaljami » 04 Joulu 2016, 12:49

No ny kyllä jonku muunki ko mun ajatuskulukuni reistaaloo pahemman kerran. Tarkootusperät on meleko lailla hukas. :shock:

Vastaa Viestiin