Omaa TV:tä etänä netin yli

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
=M=
Viestit: 10
Liittynyt: 29 Maalis 2008, 00:43

Omaa TV:tä etänä netin yli

Viesti Kirjoittaja =M= » 21 Heinä 2009, 11:27

Moro!

Tässä on tullut hiukan reissattua ja Suomen TV ulkomailla aina kiinnostaa. Ensimmäiseksi sijoitin kotimaassa saatavilla olevaan Slingboxiin. Tässä kuva soittimesta XP:n päällä:

Kuva

Slingillä tuli katsottua esim mäkihyppyä ja rallia Saudeissa, jääkiekko finaalit kolumbiassa jne. Kuitenkin Slingissä ongelmana oli että se tuki hyvin rajallisen määrän laitteita jolla voi katsella. Tästä syystä tilasin jenkkilästä HAVA nimisen soittimen. Maahantuojaa ko boxille ei ole joten tilasin sen USA:sta. Tällä jo voi katsella useamman tyyppisellä laitteella. Sling taitaa lähteä hyvin äkkiä myyntiin.

XP:llä

Kuva

E61:llä

Kuva

N810:lla

Kuva


Se näissä kannattaa muistaa että tietokoneella katsellessa internet yhteydessä tuollainen meganen upstreami on minimi, muuten kuvan laatu esim urheilua katsellessa on aika törkynen.

EDIT:

Eli tämä toimii siten että televisiolle menevä scart ryöstetään soittimelle. Soitin taas on kytkettynä LANilla modeemiin jonka kautta maailmalta otat boxiin yhteyden ja aloitat streamauksen omalle koneellesi. Kaukosäädin toimii myös hienosti yleisimpiin boxeihin joten voit etänä asettaa ajastukset jne.

=M=