Keskustelualueelle kirjoittamisen oikeuksia muutettu

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
admin
Site Admin
Viestit: 6
Liittynyt: 29 Tammi 2008, 12:21

Keskustelualueelle kirjoittamisen oikeuksia muutettu

Viesti Kirjoittaja admin » 20 Huhti 2012, 13:22

Olemme rajoittaneet keskustelualueelle kirjoittamista siten, että se toimii nyt vain rekisteröidyllä käyttäjätunnuksella, nimimerkillä.

Miksi näin?

Aikansa kutakin. Annoimme keskustelualueen käyttäjille vapauden kirjoittaa anonyymisti, tuoda asiansa esille ja kommentoida ilman että vaadittiin rekisteröityä käyttäjätunnusta, mutta tästä on varsinkin viime aikoina ollut lähinnä haittaa. Keskustelualueella on jonkin aikaa harrastettu nimettömänä ihmisten tai tahojen herjaamista, nimittelyä tai muulla tavalla asianomaisille epäoikeudenmukaista haittaa aiheuttavaa keskustelua. Lisäksi on havaittu turhaa nimettömänä provosoimista, sekä mahdollista yleisen mielipiteen vääristämistä hyväksikäyttäen vapaan kirjoittamisen mahdollistamaa yksittäisen kirjoittajan esiintymistä useampana kommentoijana.

Eli lyhyesti sanoen turhaan suunsoittoon ja nimettömänä puskasta huuteluun haluamme nyt lopun ja tätä ovat toivoneet myös keskustelualueen käyttäjät. Keskustelun odotetaan vähentyvän, mutta toisaalta toivomme tämän olevan rohkaisuna keskustelun avaamiseen ja osallistumiseen niille, jotka ovat aikaisemmin antaneet palautetta että keskustelualueelle ei huvita tehdä aloitetta siinä pelossa, että se torpedoidaan anonyymien kirjoittelijoiden taholta, lähinnä asiattomalla tavalla. Tämä muutos helpottaa myös keskustelun seuraamista, mikä nimimerkki kommentoi mitäkin jne. missäkin välissä, sen sijaan että lähes jokaisessa viestissä kirjoittajana esiintyy täysin anonyymi "Vieras".

Jos siis haluat jatkossa keskustella, kirjoittaa tällä keskustelupalstalla, rekisteröi itsellesi nimimerkki (tai voit toki esiintyä omalla nimelläsikin) jota käytät keskusteluissa. Rekisteröityneenä saat myös sähköpostiisi tiedon siitä, kun joku on vastannut keskusteluketjuun. Tämän lisäksi sitä joitakin käyttäjiä ärsyttänyttä tai haitannutta tarkistuskoodia ei tarvitse enää kirjoittaa kuin kerran rekisteröityessä.

Miten rekisteröidyn?

Tämän sivuston yläreunasta löydät tekstilinkin nimellä "Rekisteröidy", klikkaa sitä ja jatka rekisteröitymislomakkeelle käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen.

Lukittu