Sivu 1/1

Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 05 Tammi 2013, 01:20
Kirjoittaja s.makela
Kiitos kaikille jotka kirjoititte nimenne adressiin.en voi olla kuin ylpeä kuntalaisten puolesta saimme kerättyä yhteisvoimin 2160 nimeä.valitus on nyt tehty Vaasan hallintooikeuteen.nimilistan kera.pystyimme yhdessä siihen mihinkä Kaustisen nykyinen kunnanhallitus ei halunnut ottaa kantaa sen kummemmin kuin että Tina saa itse taistella loppuun asti kerran on uskaltanut olla eri mieltä kiurun valtuuston kokouksessa 26.11.2012. Esitin siellä Kaustisen puolesta 24/7 hoitotasoa.en ikävä kyllä saanut kaustisen toiselta edustajalta kannatusta.tilanne oli minulle uskomaton koska olen ymmärtänyt että olemme siellä yhdessä puolustamassa kuntalaisia ja niiden tarpeita. Ihan aidosti puolueeseen katsomatta.kiitos vielä kerran asia on nyt korkeimman käres.t.tina

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 05 Tammi 2013, 08:11
Kirjoittaja anni71
Kuka ihme se toinen edustaja oli? Kiitos Tinalle , ei voi kuin toivoa että asiat menevät ainoalla oikealla tavalla!

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 05 Tammi 2013, 16:51
Kirjoittaja päivänkakkara
Todella suurkiitos sinulle Tina, olet hyvällä asialla. Toivotaan parasta, että saamme pitää ambulanssi- palvelun nykyisellä tasolla. Henkilökunta ambulanssissa on asiansa osaavaa ja ystävällistä ja palvelua saa silloin kun tarvii, toivottavasti jatkossakin.

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 05 Tammi 2013, 18:19
Kirjoittaja mape
Suuri kiitos Tina ! On hienoa, että kunnassa löytyy tahtoa ja jaksamista yhteisten asioiden puolustamiseen. Suurta siviilirohkeutta osoittaa mielestäni se, että oikean asian puolesta olet ajanut asiaa loppuun saakka, meidän kaikkien Kaustislaisten puolesta. Kunnanhallitus ei pitänyt asiaa Kaustislaisten kannalta tärkeänä. Se ihmetyttää. Itse näen punaista moisen käytöksen edessä ! Valituksen tekeminen olisi ehdottomasti ollut hallituksen ja hallinnollisen johdon tehtävä. Siitä me virkakoneistollemme palkan maksamme, että toimitaan aina 100% kuntamme asioiden puolesta. Tina Lindskogin esitykseen Kiurun kokouksessa olisi mielestäni täytynyt ehdottomasti tulla kannatus oman paikkakunnan toiselta edustajalta heti ! Näin olisi asia saatettu mahdollisesti äänestykseen saakka. Kaikki mahdollisuudet on osattava käyttää Kaustisen edun ollessa kyseessä. Toivon hartaasti, että tulevia Kuntayhtymien luottamusmiespaikkoja jaettaessa otetaan huomioon, että sinne laitetaan sellaiset ihmiset, jotka ajavat tosissaan meidän kuntamme asioita. Mielestäni on käsittämätöntä, ettei esityksesi saanut toiselta Kaustislaiselta edustajaltamme kannatusta kyseisessä kokouksessa. Oli miten oli, mahtava nimimäärä saavutettiin adressiin, se kertoo Kaustislaisesta yhteistyöstä parhaimmillaan. Pidetään yhtä, ylitse puoluerajojen jatkossakin.

Mauri Peltokangas

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 11 Tammi 2013, 23:20
Kirjoittaja urmy
Kyllä tuollainen adressin allekirjoittaneiden henkilöitten määrä antaa selvän kuvan ambulanssin tarpeellisuudesta. Perhossa ja Kannuksessa toimittiin toisin,miksiköhän? Yhden taikka kahden kiireellistä hoitoa tarvitsevan potilaan hoidon viivästyminen maksaa kunnallemme loppujuoksussa paljon enemmän kuin abulanssin ylläpitokustannukset. Pitkäänkin mukana olleet vaikuttajat erehtyvät joskus. Valitettavaa on sen kohdistuessa valtakunnallisestikin arvostettuun henkilöön.

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 13 Tammi 2013, 16:08
Kirjoittaja mape
Kuntalaisen kannalta on mielestäni erittäin tärkeää saattaa tietoon seikat, jotka vaikuttavat esim. kyseisen asian tämänhetkiseen tilaan. Kunnanhallitus ei ottanut huomioon riittävällä tarmolla asian tärkeyttä siinä hetkessä, kun olisi ollut toiminnan aika. Ei siis tehnyt tämän asian suhteen käytännössä yhtään mitään. Se on mielestäni erittäin tuomittava toimintatapa hallinnolliselta elimeltä, jonka tehtäviin juurikin kuuluu vain ja ainoastaan kunnan ja kuntalaisten edun valvonta ja voimakas ajaminen kaikilla sektoreilla. Tämä kyseinen muutos Sote-palveluiden osalta ei ole tullut kuin salama kirkkaalta taivaalta. Siihen olisi voitu ottaa jyrkästi kantaa jo aikaa sitten. (hyvä verrata koulun tilanteeseen. 2009 oli koulu jo homeessa, 2012 asia tuli johdolle täytenä yllätyksenä) Mielestäni osaamattomuus ei ole pahe, jos se pidetään tietoisesti poissa niistä paikoista, joissa sitä ei kaivata ! Ikäväkseni määrätyissä asioissa, samat hallinnollisen keulan henkilöt saavat Kaustisella töppäillä vapaasti, kerta toisensa jälkeen. Tähän vaadin tulevaisuudessa ehdottomasti muutosta.

Kun pohdimme päivittäisten perustarpeidemme tärkeyttä kuntamme tulevaisuutta silmällä pitäen, on kaikki toiminta ja tarmo suunnattava aina oman kunnan kannalta tärkeisiin ja kehittävässä mielessä toiminnallisesti edullisiin seikkoihin, kuntalaisten etu aina prioriteettina no 1. Toimimalla mielestäni vastuuttomasti ja vastoin tuota pääperiaatetta kunnan hallitus ajoi itsensä ulos tärkeimmän tämänhetkisen asian tiimoilta. Kuntamme hallinto lähetti myös toiminnallaan selkeän signaalin ulospäin kuntamme kehittymis ja kasvamishalusta. Me kaikki ymmärrämme kuinka esim. Anmbulanssi vaikuttaa kunnan vetovoimaan.. tuskin ihmisille tulee mieleenkään muuttaa paikkakunnalle, jossa ei eläkeiän ja vanhuuden koittaessa ole tarjota edes turvattua ensihoitopalvelua. Kuntamme peruspalveluiden pitäminen ennallaan ja mahdollinen parantaminen on Kaustislaisten yhteinen tahtotila. Miksi tätä tahtotilaa ei ole ollut kunnanhallituksella? Mielestäni asia olisi tullut ottaa voimakkaasti ja järkkymättömällä varmuudella esiin hallintotasolla jo aikaa sitten. Pelkkä kuunteluoppilaana oleminen ei auta ylikunnallisissa tehtävissä. Tina Lindskog toimi esimerkillisellä tavalla lähtiessään ajamaan asiaa yksityisenä. On myös äärimmäisen hienoa, että niin moni kuntalainen lähti heti tukemaan asiaa.
Kaustisen tulevaisuus askarruttaa varmasti monia kuntalaisia. Ennakoimalla ja rauhallisesti kauas katsomalla voi nähdä sarastusta tulevasta, pelkästään omia jalkoja koputtelemalla saadaan yleensä vain lunta tupaan...

Mauri Peltokangas

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 17 Tammi 2013, 11:53
Kirjoittaja kolor
Todella suurkiitos Tinalle! Tärkeätä asiaa ajat._____________________________________________________________________________
Silmälaserleikkaus, laserleikkaus ja silmäleikkaus siinäpä vasta synonyymit

Re: Tina Lindskog kiittää!

Lähetetty: 04 Huhti 2017, 17:11
Kirjoittaja TinaLindskog
Kiitoksia
Oli erittäin mielenkiintoista aikaa tuo ambulanssi asia ja pitä muistaa että tarkkailen aina miten ambulanssiasiat etenee täällä meilläpäin. Esimerkiksi tämänhetkinen tilanne oli ainakin 6.3 että vetelin tk ssa Ampulanssi työntekijät oleskeli ja nukkuivat autotallissa . Toin sen esille silloin soitessa ja mulle luvattiin että tarkistetaan asia.En ole vielä saanut vastausta.Odotan innolla seuraavaa kokousta onko meidän työntekijät edelleen autotallissa vai onko heille löytynyt paikka missä voivat levähtää .