Toimintaa ja kehitystä kuntaan..

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Toimintaa ja kehitystä kuntaan..

Viesti Kirjoittaja mape » 22 Elo 2015, 16:06

Kesän kohokohta festarit meni ilmeisesti hyvin ? en lakkaa ihmettelemästä miksi tuohon hulppeaan areenaan ei järjestetä muita tapahtumia kesän aikana.. Olkoonkin, että yhdelle organisaatiolle ollaan pyhitetty koko kylän infra ja voimavarat... Kun puhutaan kehityksestä tulee ainakin itselleni mieleen, että se tarkoittaisi muutakin, kun kansanmusiikkikulttuurimme perinteen vaalimisen... kunnassa nuorten viihtyvyyteen ei esimerkiksi olla satsattu juuri mitään. Urheilutoimi ja ihmiset sen parissa toimivat upeasti mutta kunta piut paut välittää esim. kenttämme kunnosta ! meriselityksenä kuulee, kun naapurikunnassa on niin me emme tarvitse. Voiko hävettävämpää selitystä enää olla ? ... olisiko tullut aika satsata tulevassa myös muiden kuntalaisten viihtyvyyteen... eiköhän meillä musikanteilla ole jo puitteet kunnossa :) Nyt päättäjät ylitse puoluerajojen nuorten eteen talkoisiin.... tehdään tästä kunnasta hyvä vetovoimainen paikka asua.... se vaatii laajempaa otantaa palveluiden kehittämisessä ja osiltaan lappujen poistoa silmiltä :)

Rivien välistä lukijoille ja mielensäpahoittajille jo etukäteen, että en moittinut ketään :) (lue, kuten kirjoitettu)

Mauri Peltokangas

Korppi
Viestit: 16
Liittynyt: 25 Loka 2012, 15:26

Re: Toimintaa ja kehitystä kuntaan..

Viesti Kirjoittaja Korppi » 01 Syys 2015, 14:34

mape kirjoitti: Urheilutoimi ja ihmiset sen parissa toimivat upeasti mutta kunta piut paut välittää esim. kenttämme kunnosta !
Kuka tai mikä se kunta oikein on kun näin huonosti toimii?

-Teemu

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Toimintaa ja kehitystä kuntaan..

Viesti Kirjoittaja mape » 01 Syys 2015, 16:04

Kun et "korppi" näköjään ymmärrä kontekstia... Koitappa ihan itse vaikka miettiä 😀

Vastaa Viestiin