Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 05 Syys 2015, 19:40

Puurosilmä, taisin vastata samassa kuin kysyinki.

Mutta tarkennuksena nyt..

Perussuomalaiset ei hyväksy Kreikan tukemista oikiasti.
Mutta jos ne olis äänestäneet hallituksessa tukipakettia vastaan,, olis hallitus menny uusiks ja sen jälkeen olis PS pantu pihalle, ja tilalle ilmeisesti Vihreät ja RKP ja madollisesti vielä Vasemmistoliitto.. SDP on sanonut ettei Kokoomuksen kans lähe samaan hallitukseen,, vaikka viimeks olikin niin käsikynkkää..

Mutta, olis PS äänestänyt tukipakettia vastaan tai ei, silti rahat olis menneet Kreikan kautta pankeille jotka on lainoittaneet Kreikkaa,, sillä 85% äänienemmistö riittää euromaista käyttämään tuota pankkia.

Tuo EVM pankki luotiin edellisen hallituksen aikana jonne laitettiin 1.44 miljardia Suomesta rahaa ja se pankki luotiin juuri sen vuoks, jos eri maiden hallitukseen tulee sellaisia puolueita jotka vastustaa lainaajapankkien rahoitusta, ja tällä toiminnalla oli kiire Suomessakin koska oppositiossa olleet puolueet Keskusta ja Perussuomalaiset vastusti näitä tukipaketteja joka olis koskettanut Suomen lisävastuun lisäämiseen..
Ja edellinen hallitus kiirehti kantamaan rahaa tunne EVM-pankkiin..
Ja nyt tämä hallitus suostui PS.n ohella käyttämään tuota rahastoa,, ei siis Suomelta mene lisärahaa kuin mitä tuonne oli jo laitettu.

Eli sama mitä PS olis sanonut rahat olis menneet joka tapauksessa.
Hallitus olis vain vaihtunut.. se ehkä puurosilmän toiveena olis kai ollutkin..

Toisekseen, PS ei ole leipäjonojen kannalla, jos rahaa on laittaa muslimeille. Ja piste.

viljami
Viestit: 205
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja viljami » 06 Syys 2015, 12:19

¤
Viimeksi muokannut viljami, 18 Syys 2015, 03:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 08 Syys 2015, 20:12

Eikös vain Viljami ole mielenkiintoista kun päättäjät ei voi vastata selvään kysymykseen?
Pyydän vain yksinkertaista vastausta yksinkertaiseen kysymykseen, onko kuntiimme valmisteilla jotain minkä kuntalaistenkin pitäis tietää.

Jos tulee tulevaisuudessa "yllätyksenä" tieto, että on tehty ratkaisu vastaanottokeskuksen perustamisesta..
Haluan nähä jokaisen puoltajan naamatusten..

Nyt suomalaisilta leikataan Sipilän ohjeistuksella.
-Miljardi pitää saada rahaa maahanmuuttoon.
-Miljardi EU.n jäsenmaksuun.

ja kaikki otetaan velkarahalla.
Ja leikkaamalla tuloistamme..

Rumasana olis paikallaan..

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja mape » 09 Syys 2015, 19:22

Turvapaikanhakijoiden vastaanotto olisi mielestäni hyvä asia, jos hätää kärsivät perheet tulevat apua hakemaan. Lasten , naisten ja perheiden auttaminen on itsestään selvä asia. no.... kun kuitenkin sieltä lappaa suurimmaksi osaksi näitä "17 vuotiaita" erikoismiehiä... niin mietin tuossa, että minun köyhäjoen taloon saisi helposti 10 turvapaikanhakijaa majoitettua... Kuten Sipiläkin hyvänä humaanina ihmisenä voisin minäkin tienata sen 40€ /hlö /vrk antaessani taloni vuodeksi kyseiseen käyttöön... humanitaarinen apuni ja hyvä tahtoni toisi minulle 144 000€ vuodessa. Onko se tienestin takia vai aidosta auttamisesta... sitä kukaan ei tietenkään tietäisi... Sipilän avautuminen oli todella lyhytnäköistä vaikka tarkoituksensa varmasti hyvä olikin ( 288 000€ /vuosi tuloa talosta) ...... ilmoituksellaan hän kannustaa nyt hätää kärsiviä pyrkimään Suomeen... ja tuolla teollaan hän edes auttaa ihmissalakuljettajien businesta... hallelujaa ! tähän ei oikeastaan ole muuta lisättävää, kuin Matti Vanhasen lausunto; "hei ! me tienataan tällä " sopii hyvin tähän kohtaan... Kreikan kohdalla se ei sopinut.

Kuntaan tulee varmasti jossain vaiheessa pakolaisia... sen verran olen oppinut rivien välistä lukemaan... toivon, että tulijat ovat hädässä olevia perheitä ,, EI ns. ipad miehiä. Korotetaan sitten taas kunnallisveroa, että saadaan homma hoidettua... ai niin... valtio maksaa, joten se on ilmaista :) VMP.

Mauri

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 22 Syys 2015, 12:47

Eihän kuntamme ole lähössä mukaan tähän ihmiskauppaan, ja rahoittamaan samalla terroristijärjestöjä?

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ih ... naan-41150

Ihmissalakuljettaja paljastaa: Näin tienaan 85 000 euroa kuukaudessa

Entinen lääkäri salakuljettaa nyt ihmisiä Lähi-idästä Eurooppaan. Liiketoiminta kukoistaa.

Syyrialainen Abu Mahmoud (nimi muutettu) on varakkaampi kuin koskaan. Entinen lääkäri tienaa nykyisin elantonsa salakuljettamalla ihmisiä Eurooppaan Lähi-idän konfliktialueilta. Hän tapaa brittilehti Telegraphin toimittajan kahvilassa Turkin Istanbulissa.

Abu Mahmoudin rikollinen ura sai alkunsa pakoyrityksestä. Joitakin vuosia sitten hän toimi vielä lääkärinä hallituksen ja kapinallisten joukkojen välisten taistelujen pahoin repimässä Syyrian Aleppossa.

Vuonna 2012 kapinalliset valtasivat kaupungin ja lääkäri joutui pahaan välikäteen. Kapinallistaistelijat pitivät Mahmoudia presidentti Bashar al-Assadin tukijana. Hallituksen sotilaat taas ottivat miehen tähtäimiinsä, koska hän hoiti haavoittuneita kapinallisia. Lopulta Mahmoud päätti paeta Eurooppaan.

Turkista lähtenyt pakolaisvene kuitenkin upposi. Hän kertoo nähneensä monien hukkuvan. 11 tuntia veden varassa ollut Mahmoud poimittiin merestä ja palautettiin Turkkiin. Hän yritti Eurooppaan vielä muutaman kerran siinä onnistumatta. Pian Mahmoudilla oli sellainen kontaktiverkosto, että hän päätti alkaa järjestää pakomatkoja muillekin.

”Aluksi en edes ottanut välityspalkkioita. Sitten aloin tarvita rahaa selvitäkseni ja minulla on myös perhe elätettäväni. Lopulta tajusin, että kyseessä on hyvä bisnes. Ihmiset luottivat minuun koska olen lääkäri”, Mahmoud toteaa.

Hän alkoi varustaa omia pakolaisveneitään.

Tuotot valuvat mafialle

Abu Mahmoudin veneet lähtivät ensin Turkin Mersinistä. Kohteena oli Kreikan saariston sijasta Italia ja matka maksoi yli 4 000 euroa pakolaiselta. Veneitä käytettiin vain kerran, koska Italian rannikkovartiosto takavarikoi ne aina niiden päästyä maan rannikolle.

Nykyisin Mahmoud toimii Istanbulista käsin. Hän kertoo tekevänsä yhteistyötä paikallisten rikollisjengien kanssa. Entisellä lääkärillä on 15 työntekijää, jotka etsivät asiakkaita ja saattavat heidät veneille.

Venekyydeistä vastaavat paikalliset jengiläiset. He ottavat 1 200 euroa Mahmoudin salakuljettamien ihmisten Kreikan matkasta maksamasta noin 1 500 euron korvauksesta. Myös turkkilaisten viranomaisten lahjominen nielee varoja. Silti tuotot ovat suuret.

Mahmoud arvioi lähettäneensä viimeisen kahden vuoden aikana 8 000 – 9 000 ihmistä Italiaan ja Kreikkaan. Mies väittää, ettei kukaan ole hukkunut tai yksikään vene uponnut. Bisneksen mittakaavasta kertoo jotakin se, että Mahmoud on ansainnut yksin syyskuun aikana 85 000 euroa.

Lisähintaa Pohjoismaista

Mahmoudin mukaan pakolaistulvaan ei ole ratkaisua.

”Haluan lähettää viestin Euroopan unionille. Pakolaiset tulevat maihinne, vaikka sulkisitte kaikki rajanne. He kaivavat vaikka tunneleita, jos on pakko.”

Abu Mahmoud kertoo matkojen Saksaan ja Pohjois-Eurooppaan maksavan huomattavasti enemmän kuin merimatka Kreikkaan. Saksaan pääsee noin 2 000 eurolla. Esimerkiksi Ruotsiin tai Norjaan pääsemisestä joutuu pulittamaan 5 000 – 6 000 euroa.

”Mikseivät he (Euroopan johto) järjestä pakolaisien ottamista YK:n kautta. Miksi he antavat ihmisten maksaa mafialle? Antakaa heidän tulla laillisesti maihinne. Miksi he sallivat ihmisten ottaa tällaisia riskejä? Moni on päätynyt kalanruoaksi”, Mahmoud toteaa.

Kesken haastattelun Mahmoud saa puhelun. Asiakas anelee pääsyä Kreikkaan.

”Ei käy ennen kuin maksat veljestäsi”, Mahmoud toteaa.

Soittajan perheenjäsen on jo Euroopassa, mutta ei ole vielä maksanut matkaansa.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja mape » 25 Syys 2015, 21:20

Tapani... kuten tiedät,, ei meillä kukaan mitään halua etukäteen keskustella mistään asiasta. Päätöksenteko perustuu pitkälti keskustan ryhmän muutaman henkilön viisauteen, josta meillä on paljon hyviä ja ei niin hyviä esimerkkejä...

-mauri-

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 27 Syys 2015, 11:34

Kiitos Mauri, tätä vähän epäilinki..

Oon nyt kuullu vähän "uutisia", ja ne ei ole parhaasta päästä,, mutta odottelen lisää varmennusta asiaan,, ennen kuin sanon ääneen jotain..

Mape,, montako "kukkahattua" pitää väsätä että saa jaettua kaikklle päättäjillemme että tulee kaikki huomioidus jotka on sen arvoisia?

Mä en pidä yhtään siitä, että kuntalaisilta salataan jotain sellaista joka kuuluu myös kuntalaisille!!!

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 10 Marras 2015, 02:37

Miks ei kerrota?
Yksinkertainen kysymys minulta oli mielestäni..

Salaaminen on mielestäni kaikista pahinta..

Kuntalaiset ei tiedä nyt mitään.. paitsi pienen lehti-ilmoituksen kautta olis pitäny nähä.
Etusivu, olis pitäny varata Perhonhokilaakso-lehteen ja aikaa vähintään 2 viikkoa..

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 04 Joulu 2015, 23:09

Kuka kantaa vastuun, jos jotain sattuu?? Nekö jotka on myötämielisiä??
Kassokaahan tilastoa..

http://www.finnleaks.net/maahanmuuttaji ... kea-lista/


Maahanmuuttajien mukanaan tuoma rikollisuus Suomessa loka-marraskuussa – Katso huikea lista


Finnleaksin kokoama lista lokakuussa ja marraskuussa Suomessa tapahtuneista rikollisista tapauksista, jotka liittyvät turvapaikanhakijoihin tai ulkomaalaistaustaisiin henkilöihin

Vieläkin mediassa yritetään vähätellä maahanmuuton mukanaan tuomaa rikollisuuden selkeätä lisääntymistä Suomessa. Jokainen uutisia seuraava kansalainen on kuitenkin jokseenkin tietoinen tästä valheellisesta propagandasta mitä meille yritetään syöttää. Silmiä aukeaa viimeistään kun jaksaa ( jos jaksaa ) lukea Finnleaksin keräämän luettelon ilmi tulleista tapauksista pelkästään jo loka-marraskuun aikana Suomessa.

Finnleaks julkaisi marraskuussa jutun Ylen vääristelevästä uutisoinnista turvapaikanhakijoiden tekemien rikosten suhteen ja päätti tehdä oman vastineensa jutulle. Lue artikkeli tästä.

Listan laatimista hankaloitti suuresti median ja poliisien salailupolitiikka, jota harjoitettiin varsinkin lokakuussa. Marraskuussa rikosten tekijöiden taustaa alettiin tuoda esiin vähän useammin. Jos rikostapaukset olisi uutisoitu niin, että tekijä oltaisiin tiedotettu olisi lokakuun osalta lista varmasti pidempi. Eli huomioi, että luettelo on varmasti vielä puutteellinen! Silti, lista on melko huikea…

Taustatietoa listan laadinnan periaatteista löydät vanhemmasta artikkelista.

Ja tästä lähtee:


LOKAKUU 2015

1.10.2015 Naisen seksuaalinen häirintä, Kemijärvi. Tekijä turvapaikanhakijaksi rekisteröity mies ( Turun Sanomat )

3.10.2015 Pahoinpitely Heikinharjun vastaanottokeskuksessa Oulussa. Tappelu viiden vastaanottokeskuksen asukkaan välillä. Poliisi otti kiinni kolme henkilöä. ( Finnleaks )

3.10.2015 Mopojoukko kaahasi kohti turvapaikanhakijoita Kontiolahden vastaanottokeskuksen pihalla. Kukaan ei loukkantunut. ( Turun Sanomat )

3-4.10.2015 Kolme erillistä joukkotappelua Turun keskustassa, useita pahoinpitelyjä. Poliisin mukaan puolet osallistujista oli ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. ( Finnleaks )

3-4.10.2015 Pahoinpitely Turussa. Kolme ulkomaalaistaustaista miestä pahoinpitelivät miestä. Poliisi otti kiinni kaksi miestä. ( Finnleaks )

3-4.10.2015 Ulkomaalaistaustainen mies löi tanssikumppaninaan ollutta naista nyrkillä päähän. Viety poliisilaitokselle. Turku. ( Finnleaks )

3-4.10.2015 Ryöstön yritys. Tekijänä kaksi ulkomaalaisen näköistä miestä. Turku. ( Finnleaks )

3-4.10.2015 Ryöstö.Tekijä huonosti suomea puhunut, ulkomaalaisen näköinen mies. Turku ( Finnleaks )

3-4.10.2015 Sekavan oloinen ulkomaalaistaustainen mies löi leipäveitsellä käteen suomalaismiestä. Turku. ( Finnleaks )

4.10.2015 Raiskausyritys Tampereen Hervannassa. Tekijä ulkomaalaistaustainen mies, mahdollisesti Lähi-Idästä. ( Uusi Suomi )

4.10.2015 Törkeä pahoinpitely Oulun keskustassa. Ulkomaalaistaustainen mies pahoinpiteli oululaismiehen. Uhri viety ambulanssilla tutkimuksiin. ( Finnleaks )

5.10.2015 uutisoitu: Kouvolan vastaanottokeskuksen ulko-ovea ja seinää tuhrittu. Tekijöistä ei tietoa. ( Finnleaks )

6-7-10.2015 Tuhopolton yritys Lammin vastaanottokeskuksessa. Ei loukkaantuneita. Hämeenlinna. ( Finnleaks )

7.10.2015 Vammaisen naisen raiskaus, Tapanilan juna-asemalla. Tekijä ulkomaalaistaustainen. ( Poliisi ) Myöhemmin julkisuuteen tuli tieto tekijän olevan irakilainen turvapaikanhakija ( Finnleaks )

8-9.10.2015 Poliisit Hennalan vastaanottokeskuksessa kolmesti yön aikana; Keskinäistä tappelua turvapaikanhakijoiden kesken, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja lievä vahingonteko. Poliisi vei kaksi miestä asemalle. Lahti. ( Finnleaks )

12.10.2015 Kolme karkotuspäätöksen saanutta turvapaikanhakijaa karkasi Joutsenon säilöönottoyksiköstä. Hajottivat talon rakenteita. ( Finnleaks )

12-13.10.2015 Raiskaus Kotkassa. Tekijä ja uhri ulkomaalaistaustaisia ( Poliisi )

13.10.2015 Tummaihoinen mies varasti väkivaltaisesti naisen polkupyörän Kouvolassa. ( Finnleaks )

15.10.2015 Kolmen turvapaikanhakija-miehen välinen tappelu, jossa käytetty teräasetta. Kontiolahden vastaanottokeskus Paihola. ( Finnleaks )

17.10.2015 Turvapaikanhakija kävi pussailemassa alle 5-vuotiaita tyttöjä Rovaniemellä. Poliisin mukaan kyse yksittäistapauksesta. ( Finnleaks )

17-18.10.2015 Päällekarkaus, seksuaalisen väkivallan yritys. Tekijä puhui suomea ulkomaalaisittain korostaen. Salo. ( Turun Sanomat )

18.10.2015 Teinityttö joutui raiskausyrityksen kohteeksi Aurassa. Tekijä ulkomaalaistaustainen mies, puhui englantia. ( Turun Sanomat )

18.10.2015 Vastaanottokeskuksen ulko-oveen heitettiin savukranaatteja Siilinjärvellä. Tekijöinä kolme humalaista 17-18 -vuotiasta siilinjärveläismiestä. ( Turun Sanomat )

25-26.10.2015 Raiskausyritys Forssassa. Tekijänä tummaihoinen mies. ( Finnleaks )

25-26.10.2015 Reposaaren Junnilassa turvapaikanhakijoiden häirintää. Hiekkaa heitetty, ikkunoihin koputeltu. Tekijänä neljä nuorta miestä. ( Finnleaks )

27-28.10.2015 Parikkalan Oronmyllyn vastaanottokeskuksessa tuhopolttoepäily. Varastorakennus tuhoutui palossa. Ei henkilövahinkoja. Tekijä tai hänen kansalaisuutensa ei ole selvillä. ( Finnleaks )

30.10.2015 uutisoitu: Ulkomaalainen miesporukka tehnyt lompakkovarkauksia. Tapauksia on tullut poliisin tietoon Kalajoelta 24.10 Raumalta ja Uudestakaupungista 26.10 sekä Virroilta ja Mänttä-Vilppulasta 29.10 ( Turun Sanomat )

30-31.10.2015 Ylivieskassa heitettiin polttoaineilla täytettyjä esineitä maahanmuuttajia majoittavan opiston seinään. ( Finnleaks )MARRASKUU 2015

Marraskuun alussa tapahtunut;
Törkeä 14-vuotiaan tytön raiskaus. Pietarsaari. Tekijästä ei minkäänlaisia tuntomerkkejä ( Finnleaks )

Raiskaus Kuopion keskustassa, tekijä turvapaikanhakija. ( Finnleaks )

2.11.2015 Pahoinpitely Heinolan vastaanottokeskuksessa. Tappelussa kaksi ulkomaalaistaustaista henkilöä. Heidät kuljetettiin poliisiasemalle. ( Finnleaks )

4.11.2015 Ulkomaalaistaustainen mies pahoinpiteli kahta muuta maahanmuuttajaa, syynä huonosti pestyt astiat. Kajaani ( Finnleaks )

5.11.2015 Kaksi ulkomaalaista miestä varastellut raitiovaunuissa rahaa iäkkäiltä henkilöiltä. Helsinki. ( Finnleaks )

5.11.2015 Raiskausepäily Porissa. Epäilty tekijä on turvapaikanhakija. ( Finnleaks )

5.11.2015 Naista puukotettu rintaan Tampereen Tesomalla. Tekijä ulkomaalaistaustainen. ( Finnleaks )

5.11.2015 Aseistautunut mies Helsingin Pitäjänmäen vastaanottokeskuksen edessä. Mukana käsiase ja konepistooli. Ei ampumista, ei loukkantumisia. ( Finnleaks ) Tapaus käsitelty suljetuin ovin, asiakirjat julistettu salassapidettäviksi ( MV-lehti )

5-6.11.2015 Poliisi Lahden Hennalan vastaanottokeskuksessa kolmesti yön aikana. Nahistelua turvapaikanhakijoiden kesken. Poliisi otti säilöön neljä henkilöä ( Finnleaks )

6.11.2015 Kolme maahanmuuttajaa ahdisteli kahta alaikäistä tyttöä. Tekijät Poliisin hallussa, mutta poliisi ei kommentoi. Vihti ( Finnleaks )

6-7.11.2015 Pahoinpitely ja lievä pahoinpitely, Mikkelin Suosaaren vastaanottokeskus. Osapuolina kaksi turvapaikanhakijaa. Poliisi ei tiedottanut asiasta, mutta vahvisti tapahtuman kun Savon Sanomien toimittaja siitä kysyi. ( Finnleaks )

7.11.2015 Ulkomaalaistaustainen mies pahoinpiteli suomalaismiehen. Uhri meni tajuttomaksi. Porvoo. ( Finnleaks )

7.11.2015 Kolme ulkomaalaista ryösti iäkkään naisen Helsingin rautatieasemalla. Varkaus ja maksuvälinepetos. ( Finnleaks )

7.11.2015 Hennalan vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijat osoittivat mieltään. ( Finnleaks )

8.11.2015 Aasialaispiirteinen mies iski puukolla silmään suomalaismiestaä varkauden yhteydessä. Espoo. ( Finnleaks )

8.11.2015 Kaksi ryöstöä Helsingin Kalliossa. Tekijät ”itä-afrikkalaisen” näköisiä. ( Finnleaks )

9.11.2015 Poliisioperaatio Hennalan vastaanottokeskuksessa Lahdessa. ( Finnleaks )

9.11.2015 Helsingin Pitäjänmäen vastaanottokeskuksessa poliisioperaatio. Häiriötilanne vastaanottokeskuksen sisällä turvapaikanhakijoiden kesken. ( Finnleaks )

9.11.2015 Heinolan vastaanottokeskuksessa turvapaikanhakijat häiriköivät. Poliisi paikalla kahteen kertaan, otti säilöön kolme turvapaikanhakijaa. ( Finnleaks )

10.11.2015 Operaatio Lahden Hennalan turvapaikanhakijoiden hätämajoituskeskuksessa. Rikoksesta epäilty Irakilaismies pidätetty. ( Finnleaks )

10.11.2015 uutisoitu tapaus: Kiristynyt tilanne Kangasalan vastaanottokeskuksessa. Naistyöntekijät kokeneet uhkaa. Poliisi poisti kaksi tuvapaikanhakijaa. ( Finnleaks )

13.11.2015 Turvapaikanhakijoiden joukkotappelu ravintolassa. Pahoinpitely. Ruukin keskusta. ( Finnleaks )

14.11.2015. Ulkomaalaistaustaiset miehet kuvanneet lapsia, ottaneet selfieitä ja pyytäneet lapsia pyllistämään. Vihti. ( Finnleaks )

14.11.2015 Häiriökäyttäytymistä, riitaa ruokajonossa. Kolme turvapaikanhakijaa poliisin säilöön. Oulun Hiukkavaaran vastaanottokeskus. ( Finnleaks )

14.11.2015 Kahden henkilön välienselvittely vaati poliisin käyntiä Suonsaaren vastaanottokeskuksessa Mikkelissä. ( Itä-Savo )

14.11.2015 Päihtynyt mies ampui merkinantopistoolilla alaikäisten vastaanottokeskuksen lähellä. Ei loukkaantumisia. Espoo ( Finnleaks )

14-15.11.2015 Hennalan vastaanottokeskuksen ikkunoita rikottu. Ei loukkantuneita. Lahti ( Finnleaks )

16.11.2015 Poliisi otti kiinni kolme keskenään tapellutta turvapaikanhakija -miestä. Helsingin Pitäjämäen vastaanottokeskus. ( Finnleaks )

16.11 ja 18.11.2015 Ulkomaalaiset miehet yrittäneet tunkeutua autoihin Turun seudulla ( Finnleaks )

17.11.2015 Kaksi ulkomaalaistaustaista ( mahdollisesti Lähi-Idästä ) miestä pahoinpiteli osto-ja myyntiliikkeen pitäjän. Lisäksi varastivat tavaraa, Turku. ( Finnleaks )

17.11.2015 Turvapaikanhakijaa puukotettu Kaivannon vastaanottokeskuksen pihassa, Kangasala. Tekijät: tutkinta kesken, yhdellä tekijöistä vaalea tukka. ( Finnleaks )

19.11.2015 Uhkaava tilanne SPR:n tiedotustilaisuudessa ( aiheena tuleva vastaanottokeskus ). Keskustelijoiden tunteet kuumenivat. Kouvola. ( Finnleaks )

19-20.11.2015 Häiriöilmoitus x 2, Evitskogin vastaanottokeskus. Poliisi ei kerro tapahtumista ( Finnleaks )

20.11.2015 Myymälävarkaus, vartijan potkimista ja lyömistä x 2. Vartijoille ruhjevammoja. Poliisi joutui käyttämään pippurisumutetta. Lahti. Tekijät: 2 ulkomaalaistaustaista miestä ( Finnleaks )

20.11.2015 6-luokkalaista poikaa ahdisteltu Espoon Leppävaarassa, houkuteltu autoon. Tekijä tummaihoinen, huonosti suomea puhuva mies. Poliisi tutkii. ( Finnleaks )

20-21.11.2015 kaksi kiireellistä hälytystehtävää; Pahoinpitely ja törkeä pahoinpitely, osapuolina Loimaan vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijat. ( Finnleaks )

20-21.11.2015 Polttopullo heitetty Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksen pihaan -yritys epäonnistui. Tekijät: 5 nuoren miehen joukko.

21.11.2015 Päihtynyt turvapaikanhakija-mies loukkaantui rikottuaan ikkunan, Turun hätämajoitusyksikkö ( Finnleaks )

21-22.11.2015 Imatran vastaanottokeskukseen heitetty yöllä savupommi. Ei loukkantuneita. ( Kouvolan Sanomat )

21-22.11.2015 Heinolan Valolinnan vastaanottokeskuksen ikkunoita rikottu ja yritetty päästä sisään. ( Finnleaks )

22.11.2015 Alahärmässä pahoinpidelty mies aamuyöllä. Tekijäjoukko ”vierasta kieltä” puhuvia miehiä. Poliisi pyytää vihjeitä tapauksesta. ( Finnleaks )

23.11.2015 14-vuotiaan tytön törkeä raiskaus + törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö Kempeleellä. Epäilty raiskaaja afganistanilainen turvapaikanhakija Wahedi Nazir. Oikeuskäsittely suljetuin ovin. ( Finnleaks )

23.11.2015 Poliisioperaatio Kempeleen uudessa vastaanottokeskuksessa ( Kempeleen raiskaustapaukseen liittyen ). ( Finnleaks, IS )

24.11.2015 Lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus, tekijänä turvapaikanhakija. Raisio ( Finnleaks )

25.11.2015 Alle 15-vuotiaan tytön seksuaalista häirintää Saarijärvellä. Poliisi ottanut kiinni 3 irakilaista turvapaikanhakijaa. ( Finnleaks )

27.11.2015 Kolme ulkomaalaistaustaista turvapaikanhakijaa lähenteli ja kävi käsiksi 17-vuotiaaseen tyttöön Heinolassa. Tyttö loukkaantui. ( Finnleaks )

27.11.2015 Vastaanottokeskuksessa asuva mies juotti tytölle alkoholia ja lähenteli. Heinola. ( Finnleaks )

27.11.2015 Törkeä raiskaus Hesperian puistossa, Helsingissä. Tekijä hiljattain Suomeen saapunut turvapaikanhakija. ( Finnleaks )

28.11.2015 Mielenilmaus Kempeleellä. Turvapaikanhakijoiden tukiasumisyksikköä päin heitelty kiviä ja ilotulitteita. Yksikkö evakuoitu jo ennen mielenilmaisun alkamista. ( Finnleaks )

28.11.2015 Pahoinpitely junassa. Ulkomaalaismies häiritsi naismatkustajaa. Suomalaismiehen mennessä tilanteeseen väliin, potkaisi ulkomaalaismies suomalaismiestä päähän. Malmi, Helsinki. ( Finnleaks )

28-29.11.2015 Puolalaisten ja suomalaisten välinen joukkotappelu Paraisilla. Pahoinpitely, kuolemantuottamus -puolalaismies kuoli tappelussa. ( Finnleaks )

29.11.2015 Tappelu Petäjäveden vastaanottokeskuksessa. Kaksi viety sairaalaan. ( Finnleaks )

30.11.2015 Ampuma-välikohtaus Myyrmäen juna-asemalla, Vantaa. Kaikki osalliset ulkomaalaistaustaisia. ( Finnleaks )

Lisäksi joulukuun puolella on alkanut tihkua lisää marraskuun tapauksia julkisuuteen pikku hiljaa;

Hennalan vastanottokeskuksessa poliisipartio joutunut piiritetyksi ja joutunut turvautumaan kaasuun sekä pamppuun ( Finnleaks )
Turvapaikanhakijat aiheuttaneet useita häiriötilanteita kauppakeskus Jumbossa ( Finnleaks )
Kuopiossa turvapaikanhakijaa syytetään seksuaalisesta ahdistelusta ( Finnleaks )
Kuopiossa poliisi kertoi, että heillä on kymmenkunta ulkomaalaistaustaista epäiltynä seksuaalirikoksista ( Finnleaks )
Kuopiossa lisäksi ”muutamia” turvapaikanhakijoiden pahoinpitelyjä ja näpistyksiä ( Finnleaks )
Järvenpäässä vastaanottokeskuksen asukas väärinkohteli kissaa ja videoi sen, poliisi kirjasi teosta rikosilmoituksen ( Finnleaks )
Irakilainen turvapaikanhakija houkutteli tyttöä seksiin Halikossa. Poliisi tutkii. ( Finnleaks )
Vastaanottokeskuksissa tapahtunut runsaasti yhteenottoja. Tappeluita, kähinöitä ja pahoinpitelyjä on ollut IS:n tietojen mukaan kuukausittain ainakin 400-500. ( IS )
Ilta-Sanomat kertoo, että poliisi tutkii yhteensä 100 ahdisteluepäilyä, jotka ovat paljastuneet yksistään marraskuussa. ( IS, Finnleaks )
Vetääkö vähän hiljaiseksi?

puurosilmä
Viestit: 32
Liittynyt: 11 Maalis 2015, 12:04

Re: Maahanmuutto ja vastaanottokeskus

Viesti Kirjoittaja puurosilmä » 16 Joulu 2015, 12:55

ei hätää

"Suomen Sisun piirijärjestön Päijät-Hämeen päällikkö James Hirvisaari kertoi MTV:n Huomenta Suomen Enbuske 360 - keskustelussa, mitä tarkoitti "lopullisella ratkaisullaan".

suomen sisu näköjään alottanu vastatoimet .... tuolla lopullisella ratkaisulla on vaan historian silmin ikävä kaiku.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121 ... 7_uu.shtml

Vastaa Viestiin