Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
jokilaakso
Viestit: 47
Liittynyt: 13 Tammi 2013, 20:33

Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja jokilaakso » 02 Loka 2015, 17:19

Suomen Sisu jatkoi levittäytymistään maakuntiin perustamalla piirijärjestön Keski-Pohjanmaalle 28.9.2015 Kaustisella. Piiripäälliköksi nimitettiin Mauri Peltokangas ja varapäälliköksi Sami Mäkelä ja esikunnan muiksi jäseniksi Tapani Pollari ja Joonas Kuorikoski Kaustiselta ja Kari Jokinen Kokkolasta.

”Suomen Sisulla tuntuu olevan Keski-Pohjanmaallakin tilausta eikä hallitsematon tilanne turvapaikanhakijoiden kanssa lainkaan vähennä kiinnostusta Suomen Sisua kohtaan” kertoo espoolainen varapuheenjohtaja Teemu Lahtinen ja jatkaa: ”Piirin perustamisen kertoo pienestä mutta sitkeästä maakunnasta, jolla on Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan välissä oma identiteetti ja tekemisen meininki. Se sopii hyvin Suomen Sisun pirtaan.”


http://suomensisu.fi/suomen-sisun-piiri ... janmaalle/

viljami
Viestit: 205
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja viljami » 03 Loka 2015, 17:49

_
Viimeksi muokannut viljami, 24 Helmi 2016, 02:07. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

jokilaakso
Viestit: 47
Liittynyt: 13 Tammi 2013, 20:33

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja jokilaakso » 03 Loka 2015, 22:00

Tämä aihe näyttää ihmisiä kiinnostavan. Asiasta keskustellaan mm. seuraavilla sivustoilla:

KP24.fi
http://www.kp24.fi/uutiset/teemat/1480/ ... hjanmaalle

Suomi24.fi
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13852660 ... austisella

puurosilmä
Viestit: 32
Liittynyt: 11 Maalis 2015, 12:04

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja puurosilmä » 03 Loka 2015, 22:23

eikö se lapuanliike menny jo?

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 04 Loka 2015, 15:18

puurosilmä kirjoitti:eikö se lapuanliike menny jo?
Mikä ihmeen Lapuanliike?

Käys lukemassa Suomen Sisun sivulta mikä järjestö oikein on..

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja mape » 04 Loka 2015, 17:59

Tähän aiheeseen pieni lausunto.

Olen huomannut, että nykyään Suomessa asiat kärjistyvät helposti... Suomalaisuuden ja ihan tavallisen isänmaallisen henkilön mielipidettä pidetään vääränä... jokilaaksokin oli välittömästi löytänyt arjen sankareiden kommentit asiaan :) no... Suomen Sisu ei ole mitään muuta, kuin Suomalaisuuden, kielen, Suomalaisen luonnon, sekä kulttuurin puolesta järjestäytynyt järjestö.

Suomen Sisu on täysin poliittisesti sitoutumaton järjestö. Piiri on perustettu Keski-Pohjanmaalle ei Kaustiselle. Perustamiskokous pidettiin Kaustisella.

Keski-Pohjanmaalla otamme ensimmäiseksi asiaksemme ryhtyä tekoihin suomalaisen tervan säilyttämiseksi sallittuna raaka-aineena. 01.06.2018 EU tulee kieltämään tervan käytön. Tervan puolesta on olemassa jo taho, joka vetää projektia. Tulemme antamaan oman osuutemme ja toivomme, että kaikki osallistuvat keräykseen, jotta saataisiin kasaan kyseisen tahon tarvitsema 200 000 € ... tällä summalla määrätyt kuviot saadaan hoidettua tervan käytön mahdollistamiseksi myös tulevaisuudessa. Suomessa on paljon pieniä yrityksiä, jotka tekevät erilaisia tuotteita tervaa hyväksi käyttäen. Näiden pinten yritysten toiminta pitää turvata.

Suomalaisen luonnon puolesta tuolla joku viisas kysyi... Kantamme on, että esim. Suomen vedet eivät saa olla kaupan. Monikansalliset yhtiöt ovat vesi kielellä jo useita vuosia kytänneet mahdollisuutta kaupallistaa vesivaramme... tätä ei voida hyväksyä. Pyrimme vaikuttamaan päättäjiin asian tiimoilta. Jokainen joka tuntee kansanedustajia tai ministereitä voivat osaltaan vaikuttaa tähän asiaan. Itse käyn keskustelua suoraan kyseisten tahojen kanssa asiasta lähes päivittäin. tee sinäkin niin.

Maahanmuuttoon ja turvapaikanhakijoihin liittyvä Sisun kanta on Keski-Pohjanmaan osalta seuraava: Kannatamme ja kehoitamme kaikkia osallistumaan humanitaariseen apuun. Oma-alotteinen avustus on hyvä asia. Esim. Nepalissa on 3 miljoonaa ihmistä vailla kotia... maanjäristys vei kaiken... sinne olisi hyvä antaa apua. Näin teen itse. Vastustamme hallitsematonta maahanmuuttopolitiikkaa, emme ihmisiä, jotka tulevat paremman elämän toivossa maahamme. Hätää kärsiviä tulee auttaa kuten lait ja asetukset määräävät. Kiintiöitä tulee kunnioittaa. Kansainväliset lait on luettava, kuten ne on kirjoitettu. Tämä tulkoon nyt kerralla kaikille selväksi. Rasismiin tai muuhun vastaavaan täysin absurdiin Suomen Sisun K-P:n piiriä on turha sekoittaa. Sillä saat välittömästi hommattua syytteen. Emme lähde mihinkään idioottien välisiin keskusteluihin edellä mainitsemani asian tiimoilta.

Tulemme toimimaan, kuten pääorganisaatiokin Suomalaisen vähävaraisen parhaaksi. Tähän on monta eri keinoa... ja lisää ideoita kuulemme mielellään. Toivon, että jokainen lukija muistaa lähestyvän joulun alla tiputtaa oma lahjoituksensa pelastusarmeijan joulupataan... se menee Suomalaiselle.

Suomen Sisu ei ole mikään "mörkö" vaikka vihervasemmisto yrittää parhaansa mukaan asiaa väärin perustein ihmisille toitottaa.. tervetuloa porukkaan.

Mauri Peltokangas
Suomen Sisu Keski-Pohjanmaan piirin Pj
Viimeksi muokannut mape, 04 Loka 2015, 18:42. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Tapani Pollari
Viestit: 195
Liittynyt: 19 Touko 2014, 13:23

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja Tapani Pollari » 04 Loka 2015, 18:38

Nyt on perustettu myös uusi avustusjärjestö.

http://www.lansi-savo.fi/uutiset/harva- ... ent-194272

Sininen Risti, jonka tarkoitus on kohdentaa avustusta suomalaisille vähävaraisille.

viljami
Viestit: 205
Liittynyt: 11 Marras 2013, 09:36

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja viljami » 05 Loka 2015, 06:23

Miten Ihiminen voi ollakki niin vääräsä ko minä olin täsä pakolais asiasa,mutta minä tohin sen tunnustaa.Eihä niistä koitunnu muutako hyvää,Suomalaisista tuli laakista toisiihan kohthan Äiti Teresoja.Vaikkaki epäilen vahavasti,se on muoti ilimiö, mikä loppuu ko kaikki haluavat on vielä saanu kokeilla omaa Kotiköyhää,minkä jäläkhen se potkasthan "pellolle"kuseksihan naapureitten nurkhin.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Suomen Sisun piiri Keski-Pohjanmaalle

Viesti Kirjoittaja mape » 12 Loka 2015, 19:59

Kyllä viljami me kaikki Suomalaiset lopunviimeksi ollaan hätää kärsiviä mielellään auttamassa.... ymmärrän polemiikin, joka on kehkeytynyt maahanmuuton ympärille... osa uutisoinneista on sitä luokkaa rankkaa, että tavan tallaaja ei tiedä mitä uskoa... 80% tulijoista on kuitenkin ollut miehiä. Suomeen tuli 16000 pakolaista viime kuuhun asti tänä vuonna... tulijoista 400 oli Syyriasta sotaa pakoon lähteneitä... muut jostain ihan muualta.... (virallinen tieto maahanmuuttovirastolta) SPR mainostaa tyylillä syyrian sodan takia tulleille apuaan.. jopa Irakilaiset ovat Syyrian sotaa paossa ?? ... kieroa businestahan tuo osaltaan on. On kuitenkin muistettava, että maailmassa on monta miljardia aidossa hädässä olevia.... emme koskaan kykene koko maailmaa pelastamaan vaikka itse kukin niin toivoisikin. Haluaisimpa kuulla Kaustislaisten mielipiteen äänestyksellä, jos meille oltaisiin tuomassa pari bussilastillista Irakilaisia (turvallisesta maasta) nuoria miehiä..... en usko, että kovin suurta suosiota tällainen saisi... Vaikka me kaikki olemmekin niin helkatin humanitaarisia ihmisiä.... ainakin kylillä puheissamme :)

Mauri

Vastaa Viestiin