Soitesoppa

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Soitesoppa

Viesti Kirjoittaja mape » 16 Kesä 2016, 00:13

Kirjoitin aikoinaan aiheella sotesoppa.... osuin aika lähelle tätä päivää väitteessäni, että asia tulee olemaan yhdistelmä farssia ja tivolia... nyt mennään keskittäminen ja yksityistäminen keihäänkärkenä, kuin formulat eteenpäin, kuten ennustin. Paljon muuttujia tuli kuitenkin matkalla.... Koskaan Suomen historiassa ei olla tehty näin kokoomuslaista politiikkaa.... nyt tehdään ja vankasti. Miksi ? Keskusta ja Perussuomalaiset ovat puikoissa ! On todella katsottava peiliin ja ihmeteltävä miten tähän ajauduttiin. Kaustisen ja jokilaakson palvelut tulee säilyttää.... siinä fraasi, jota moni hokee.... kuitenkin tiedämme, että olemme täysin narussa vedettävissä sinne minne iso raha käskee.... harmi. Politiikkaa en halua tässä alkaa suuremmin vääntämään, koska tiedän, että sekä keskusta, että perussuomalaiset toivovat palveluiden pysyvän täällä jokaisen saatavilla... menetimme jo K-P:n keskussairaalan täyspalvelut.... mitä hallitus vie meiltä seuraavaksi on vain suuri kysymys.... Tekisi mieleni kettuilla kepulaisille mutta tiedän, että olette kaikki niin kaukana puolueenne johdosta, että en aseta paikallisia päättäjiä nyt mihinkään vastuuseen asiasta.... nyt on yhteistyön aika. tehdään se mitä tehtävissä on alueen palveluiden pysymiseksi. Olen ymmärtänyt, että kunnassamme vallitsee poliittinen yhteisymmärrys siitä, että palvelut pidetään. yritetään nyt yhdessä. Yrittänyttä ei laiteta... vai miten se oli :)

Lisäys: Mielestäni valtuustossa olisi hyvä olla näiden asioiden tiimoilta vain 27 Kaustislaista, jotka yhteen ääneen puoluesidonnaisuudesta riippumatta ajavat meidän oman kunnan parasta. Kyllä ! ajattelematta mitään muuta, kuin Kaustisen etua.

Mauri