ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
rusina
Viestit: 31
Liittynyt: 05 Huhti 2008, 13:30

ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Viesti Kirjoittaja rusina » 13 Touko 2011, 22:52

On valtavan hyvä, että me Jylhäntien paritalon asukkaat saamme lukea lehdestä itseämme koskevat päätökset. Hienoa, että edes joku taho vaivautuu kertomaan totuuden.

Nimittän kunnasta ei virallista päätöstä ole postitettu enkä kyselyistäni huolimatta ole saanut tietoa asiasta.

Jylhäntien paritalojen ostajan on parasta tarkastella kokonaisuutta pelkästään tonttina talo on pelkkä rasite ja purkaminenkin tulee kalliiksi, koska autotalli sisältää asbestiseinää, jonka purkaminen on luvan varaista.Tämä on todellakin rakennettu 1982 rakennusjätteestä eikä yhtään peruskorjausta ole tehty.Kaustisella on muotina märännyttää vuokra asunnot niille sijoilleen ja sitten sysätä purkutyö muille ihmisille iloksi jopa 2-vuotta vanhoissa asunnoissa on hometta joten oma talo kannattaa rakentaa että pysyy terveenä.

Olen asunut tässä 10 vuotta. Koko sen ajan sulamisvedet ovat valuneet talon alle, koska salaojitusta ei ole. Katto vuotaa - se on laitettu kasaan tavallisilla nauloilla, jotka ovat nousseet pelteineen ylös jo vuosia sitten, ohtalaudat märänneet räystäät tulvii yli eikä syöksytorvista ole asumisaikanani tullut tippaakaan vettä.

Autotallista sisäkatto on tulossa alas. Eteisessä katon ja seinän välistä tulee ruosteista vettä pitkin seinää. Paloturvallisuus on kyseenalaista, koska savupiippu on tehty pelleistä. Sisäpuolella muureissa on halkeumia. Hormin kunnosta ei tiedä kukaan, koska palotarkastusta ei pyynnöistäni huolimatta ole suoritettu.

Ulkovuoraus on haljennut kauttaaltaan ja lautoja vääntyy irti, maali hilseilee pesuhuoneessa laatat pullistelee ja ovat alkaneet murentua alas. Tontilla on arvokasta vesi, ja sähköliittymä viemäristä ei voida puhua.

Tuola on betonirengaskaivo, joka vuotaa metsään. Putki on ainakin yhdeltä kohtaa poikki ja kaivo tyhjenee sisään asuntoihin säännöllisin väliajoin uimme ihmispaskassa. Home/kosteusmittauksia ei tietenkään ole suoritettu, mutta on selvää, että sitä näissä olosuhteissa on. Ostajaehdokkaat voivat rohkeasti ottaa yhteyttä mielelläni näytän paikkoja ja kerron loputkin viat ja puutteet!Totuus ei löydy kaustisen kunnasta!!!Rakkaudella sari pollari

Vieras

Re: ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Viesti Kirjoittaja Vieras » 14 Touko 2011, 12:21

Kuule rusina kannattasko pysytellä vaan pullan päällä. Eikös kunta omista talon, jos näin on niin tartteeko sen silloin kysyä sinulta esim. että saako sitä myydä koska et ole lain mukaan asianosainen??
Ihmettelen miten olet pystynyt asumaan noin huono kuntoisessa talossa, tulee mieleen että taidat hieman "juksutella" tuota kuntokartoitustasi.
Kyllä ostamisesta kiinnostunut taho varmaankin pyytää/vaatii asianmukaisen kuntokartoituksen mutta tuskimpa se sitä pyytää joltain katkeroituneelta vuokralaiselta.

Ps. Kannattaa muuten säilyttää suhteet ainakin tulevaan omistajaan jotta voit jatkaa asumista siinä loisto asunnossa.

rusina
Viestit: 31
Liittynyt: 05 Huhti 2008, 13:30

Re: ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Viesti Kirjoittaja rusina » 14 Touko 2011, 21:51

en toki vastusta myymistä ole hyvä ja kerro missä kohdassa sanoin niin?alleviivaa oikein!!!tästä ei ole olemassa kuntokartoituksia ei sitten niin minkäänlaisia ja tuskin tehdäänään ellei ostaja itse maksa niitä ole hyvä ja tule katsomaan jos et usko!!ellet tule toteamaan et voi väittää tuollaista me muutamme kyllä , minun ei tarvitse nuolla kenenkään persettä niin että jos mahdollisesti olet lyönyt jo tinat tiskiin niin vuokralaisia et saa :)

Vieras

Re: ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Viesti Kirjoittaja Vieras » 15 Touko 2011, 10:20

Kuuleppa Rusinapulla Et varmaankaan ole ymmärtänyt edelläkirjoittaneen viestiä. Eihän päätös koske sinua eikä muitakaan asukkaita vaan paritaloa jossa asut vuokralla.
On ymmärrettävää että sinulle ei ilmoiteta jos kunta myy omistamansa kiinteistön ja netistähän löydät kyllä pöytäkirjat.
En kyllä minäkään ymmärrä miksi siellä olet näin kauan viihtynyt ja itse maksanut siitä vuokraa(vai oletkohan?) jos paikat ovat noin huonossa kunnossa??
Jos olet vuokran maksanut niin ihmettelenpä että miksi, eikö olisi ollut erittäin järkevää muuttaa siitä asunnosta pois jo vuosia sitten, mielestäni osoitit oman "typeryytesi" tuolla vuodatuksellasi.
Kyllä kuntokartoitukset osataan nykypäivänä vaatia myyjältä, senhä edellyttää jo lakikin jollainlailla.
En ainakaan huomannut että edellinen kirjoittaja olisi sanonut ostaneensa sen talon, enkä usko että siihen kukaan muukaan "täysijärkinen" sekaantuu edes vuokralle jos kunto todella on tuo jonka olet antanut ymmärtää.

Jos kunto todella on niin huono niin tee valitukset kirjallisesti niin eiköhän sinunkin asiasi etene.

Vieras

Re: ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Viesti Kirjoittaja Vieras » 15 Touko 2011, 12:06

On tosiaankin kummallinen rusinapulla!!!!!

rusina
Viestit: 31
Liittynyt: 05 Huhti 2008, 13:30

Re: ostakaa hyvät talot sadoilla tuhannsilla

Viesti Kirjoittaja rusina » 23 Touko 2011, 22:45

Minä kyllä toivoin tänne tervettä keskustelua alueemme hallinnosta!!en epäilyksiä mielenterveydestäni tai maksukyvystäni sen sijaan että yritetään keksiä kauniita tapoja solvata minua mikä ei kuullosta sen järkevämmältä kuin kirjoitukseni olisi kiva jos pysyttäisiin aiheessa!!mikäli jollakin on jotakin sanottavaa minulle henkilökohtaisesti sen voi tulla sanomaan päin naamaa ettei tarvi täällä rätistä kestän kyllä oikein hyvin rakentavan kritiikin

Vastaa Viestiin