Työssäkäyntialueet

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
ekan kerran vieras

Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja ekan kerran vieras » 15 Syys 2011, 14:43

Vihdoinkin kunnanvaltuustoon ei pääse 22 äänellä, eli suvun äänillä. Tulevaisuudessa kuntapäättäjien on saatava laajemmin kannatusta, ja se vaatinee huomattavasti nykyistä laajenpaa katsantokantaa.

tokan kerran vieras

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja tokan kerran vieras » 15 Syys 2011, 15:56

Nykyisellään seutukunnassa muutamat henkilöt voivat "säännöstellä" mikroyritys ja hanketoimintaa oman näkemyksensä mukaisesti ei seudun tai alueen. Sehän johtaa negatiiviseen ilmapiiriin ja aktiivisten henkilöiden turhautumiseen ja hakeutumiseen muualle

aivan

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja aivan » 18 Syys 2011, 13:42

ikävää vain asiassa on se tosiasia, että aktiiviset osaajat välttelevät Kaustista juuri tuon seikan vuoksi.. löysä paska leviää niin navetan lattialla kuin mädässä kuntapolitiikassakin. oma napa. hyvän käytöksen puute ja kieroutunut maailmankuva eivät kanna kauas..

yksi kyllästyneiden joukosta

kolmannen kerran vieras

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja kolmannen kerran vieras » 19 Syys 2011, 16:34

Työssäkäyntialueet tulevat "määräämään" tulevien kuntien määrän ja koon ja sitä kautta kuntien suurennuttua alkaa väkisinkin ajattelumallit ohjautua suurempiin kokonaisuuksiin. Käsittääkseni paikallinen piiri pieni diktatuuri murenee ja maailma muuttuu parempaan suuntaan.

Vieras

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja Vieras » 20 Syys 2011, 14:49

Oiskohan noin???

neljäs kerta

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja neljäs kerta » 20 Syys 2011, 17:53

Niinpä niin, heikosti kirvoitti kommentointeja nämä kieltämättä vähän provosoivat työssäkäyntialuekeskustelun alkukommentit...Omalta osalta lopetan tähän toteamalla että oiskohan kaustisella ja vetelissä saatu asioita noin typerälle mallille jos päättäjien seassa olisikin ollut jäseniä kokkolasta, alavetelistä, kälviältä....
Niinikään olisikohan keskipohjanmaan liiton hampaattomuus hankemaailmaa pitkälti ohjaavana elimenä päässyt noin pahoin kukoistamaan mikäli maakunnassa olisi ollut "kunnon vastus"... Onneksi maailma muuttuu ja ennenkaikkea globalisoituu

Vieras

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja Vieras » 22 Syys 2011, 13:32

Kaikki kunnat vaan kokkolaan,tai alajärveen.Loppuu peräkammaripoikien kotiinpäin veto.Olisi hienoa kun kaustinen ja vetelikin saisi korkeintaan yhden valtuutetun.
Tulisi joku joka osaa katsoa asioita todellisuudessa faktojen pohjalta,eikä omien mielipiteiden ajamiseksi/kylän pönkittämiseksi.
Loppuisi pieni piirileikki kunnanjohtajien ja heidän nuoleskelijoiden kesken.Osa päättäjistäkin niin aivopestyjä ettei enää osaa varmaan pyyhkiä ilman apua.

Kokkola 1

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja Kokkola 1 » 23 Syys 2011, 09:45

NYT TULI KERRANKIN ASIAA ! Kokkolaan koko paska !

Vieras

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja Vieras » 24 Syys 2011, 19:08

Vieras kirjoitti:Kaikki kunnat vaan kokkolaan,tai alajärveen.Loppuu peräkammaripoikien kotiinpäin veto.Olisi hienoa kun kaustinen ja vetelikin saisi korkeintaan yhden valtuutetun.
Tulisi joku joka osaa katsoa asioita todellisuudessa faktojen pohjalta,eikä omien mielipiteiden ajamiseksi/kylän pönkittämiseksi.
Loppuisi pieni piirileikki kunnanjohtajien ja heidän nuoleskelijoiden kesken.Osa päättäjistäkin niin aivopestyjä ettei enää osaa varmaan pyyhkiä ilman apua.
Siinä vaiheessa kun olemme osa Kokkolaa Tunkkarilta nyt saatavat palvelut siirtyvät suoraan Kokkolaan ja sama koskee muitakin palveluita. Kunnantoimistolta et saa
mitään tukea mihinkään, koska kenelläkään siellä ei ole päätäntävaltaa mihinkään ja lisäksi ennenpitkää kaikki ympäristö- ja rakennusohjeet vaihdetaan kaupungin
pykälien mukaiseski. Näin ollen et saa rakentaa keskelle metsää omalle maallesi, vaikka haluaisit ja lupaat kirjallisesti kaupungille ettet tule koskaan vaatimaan
mitään kaupungin palveluita itsellesi. Yhden valtuutetun mallissa syy ja seuraus olisi se, että kaikki keskittyy Kokkolaan.

Jos tuntuu siltä, että päättäjät tekevät vain huonoja päätöksiä ja ovat tyhmiä niin miksi et asettuisi itse ehdolle ? yhteisiä asioitahan nämä kaikki ovat, mutta
helppo se on täällä foorumeilla huudella ja nauraa kun voisi ihan hyvin itsekin olla mukana tekemässä päätöksiä.

zz

Re: Työssäkäyntialueet

Viesti Kirjoittaja zz » 25 Syys 2011, 17:18

Voihan olla että siinä vaiheessa kun KOKKOLA on osa maakuntaa moni niinsanottu vanha vallankäyttäjä heittää pyyhkeen kehään ja tilalle tulee nykyaikaisemmin ajatteleva. Maailman menohan menee yleensä tähänmalliin - sitten kun kaikki palvelut ovat menneet kokkolaan ja suurkunnassa napistaan voimakkaasti syntyy taatusti uusia yksityisiä palveluntarjoajia täyttämään markkinaraon ja huomaa homman täytyy olla hanskassa kaikin puolin mikäli palveluntarjoaja aikoo saada asiakkaita myöhemminkin - toisin kuin entiset viranhaltijat joille palkka juoksi osasivat ne hommansa tai ei.

Vastaa Viestiin