Johan se on koulun paikka !

Aluekehitykseen liittyvää keskustelua seutukunnassa. Tarkoituksella erikseen laitettu alue jotta päättäjien on helpompi löytää kehitysideat yms. täältä.
ora
Viestit: 12
Liittynyt: 30 Tammi 2008, 10:14
Paikkakunta: Kaustinen
Viesti:

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja ora » 27 Loka 2012, 20:27

marko73 kirjoitti:Kaustisen sivukylien asukkaat joiden kylästä on koulu lopetettu olette varmaan huomanneet että kylistänne ei enään keskustan riveihin ehdokkaita löytynyt/haluttu onko siis kepun tavoitteena sivukylien autioittaminen ja alasajo. Onko nämä kylät ja asukkaat tarpeettomia??? EI ole.
Keskusta ei aio autioittaa kyliä tai olla niitä alasajamassa millään muotoa. Keskusta pitää huolta koko kunnasta ja kaikista sen alueista. Mitä taasen tulee ehdokas Järvelän väitteeseen ettei
tietyistä kylistä olisi ehdokkaita niin kannattaa tutkia ehdokaslistaa hieman tarkemmin. Listallamme on ehdokkaita Salonkylästä, Jylhästä ja lisäksi löytyy pari ehdokasta jotka ovat syntyneet
sekä käyneet koulunsa Vintturilla.

Keskustalla on 31 erinomaista ehdokasta jotka edustavat eri ammatti- ja ikäryhmiä kattavasti. Huomenna käydään vaalit ja toivon, että valittavien valtuutettujen ja ryhmien kesken tehdään
laaja-alaisesti yhteistyötä, sillä Kaustinen tarvitsee tulevaisuuteen jämäkästi katsovia luottamushenkilöitä. Valta on kansalla ja vaalituloksen jälkeen pulinat pois.

t. Olli Rantakangas
Keskustan Kaustisen paikallisyhdistys
puheenjohtaja,
ehdokas numero 64

s.makela
Viestit: 38
Liittynyt: 29 Touko 2012, 12:19

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja s.makela » 27 Loka 2012, 21:53

jo vain viimesenä iltana pooka kehtaa kommentoida täällä jotakin.ihan eka juttuun mitä kirjoittelee voi vain tylysti kertoa että katteleepi äänestystuloksia kuka sen salonkylän koulunkin lopetti.... keskusta on ollut ylivallassa koko historian ajan turha se on yhtään jeesustella täällä..

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja mape » 27 Loka 2012, 21:55

PARAS HANKE oli keskustavetoinen ja nimenomaan kyliä autioittava henke. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. Sen johdosta alkoi keskittämisen tie. Keskusta on itse aikoinaan valinnut maaseudun näivettämisen tien. Vahinkoa on turha yrittää peitellä.
Mutta, kuten Olli mainitsi, huomenna on äänestäjien päivä, kunnioittakaamme sitä.. Valinta, ja suunta tulevaisuuteen tehdään kunnassa Sunnuntaina. Tulokseen, jonka kuntalaiset meille ehdokkaille antavat on suhtauduttava vakavasti. Sitä on pidettävä ohjenuorana. Kuntalaisen mielipide ja tarpeet on valtuutettujen paras ohjekirja. Sitä ohjekirjaa on valtuutettujen mielestäni tulevassa noudatettava. Ei kuten menneessä,, virkaatekevien tahtoa.
Perussuomalainen ajatusmaailma ei hyväksy mitään muuta ohjekirjaa, kuin äänestäjien antaman, siihen ei virkamiesten tahtotilat ylety.

Hyvää viikonloppua kaikille

Mauri Peltokangas
Kunnallisvaaliehdokas No 35

leander
Viestit: 9
Liittynyt: 12 Helmi 2008, 13:01

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja leander » 28 Loka 2012, 00:23

MItenkähän ihmeessä se mape saa tuostaparas hankkeesta sivukylien tuhoamishankkeen. Täytyy kyllä olla kerta kaikkiaan ihmeellinen ajatuksenjuoksu. Kävin tuossa eilen ja tänään vaaliteltoilla syömässä ilmasta makkaraa ja juomassa kahvia. Teltan väristä ei ollu niin väliä. Ihan rauhassa sai juoda ja syödä kiitos siitä, että ei se vaali propakandan levittäminen onneks niin tärkeää tunnu olevan. Kuuntelin siinä mielenkiinnolla mitä muut keskustelivat. Tuntui Kaustisella olevan isona teemana, että riitelyn olis aika loppua. Että kaikki jotka valitaan olis Kaustisen asialla. Kyllä näissä teksteissä lukee, mitä täll sivulla nyt on , että ei ainakaan Sami, Marko ja Mauri aijo sitä lopettaa. En yhtään ihmettele jos tuommoisista kommenteista vetää herneet nenään ja tuumaa että pitäkää yhteistyönne. Kyllä ehdokkaat pitäis olla varustettuna sen verran kuivalla pururadalla että ymmärtäis puhua asiaa eikä mollata toisia. Minusta muutenki tämä sivu tuntuu olevan lhinnä persujen käytössä, eikö demarit, kokoomuslaiset ja kepusta muut kuin Olli jaksa tänne kirjoittaa. Vai onko se niin, että tänne kirjoittaa joutilaimmat, ei parhaimmat.
Toivotaan että äänestys on mukavampaa kuin torakat äänestys paikalla.

Korppi
Viestit: 16
Liittynyt: 25 Loka 2012, 15:26

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja Korppi » 28 Loka 2012, 10:41

Lähinnä murheellisena olen seurannut palstan kirjoittelua näin vaalien alla. Politiikka jota täällä harrastetaan näyttää perustuvan toisten haukkumiseen. Olipa vaalitulos millainen tahansa, yhteistyön pitää jatkossa parantua eikä saa perustua puoluekantojen vastakkainasetteluun. Meillä ei siihen velkaisena kuntana ole varaa. Tiedustelin itse tuosta yhteistyön syventämistä uuden valtuuston osalta Myllymäen Urpolta vieraillessani Perussuomalaisten vaaliteltalla. Urpo totesi ettei hän ole kenenkään kanssa vihoissa, joten yhteistyölle ei pitäisi olla esteitä. Toivon, että tämä muistetaan kun uusi valtuustokausi alkaa.

Teemu Korpiaho
Keskustan Kaustisen paikkallisyhdistyksen sihteeri
Kunnallisvaaliehdokas nro 53

janimy
Viestit: 22
Liittynyt: 12 Helmi 2008, 09:32

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja janimy » 28 Loka 2012, 11:17

Kuinkas se nyt menikään viime eduskuntavaaleissa....muistellaampas hieman. Tuli se iso jytky,kun kansalaiset äänestivät suurella joukolla Perussuomalaisia.Iloitiin vaalivoitosta ja odotettiin innolla kun omat edustajat pääsevät vaikuttamaan oikeasti Suomen asioihin.Mutta kuinkas sitten kävikään,ei riittänyt kantti ottaa vastuuta (mitä ihmiset äänestämällä olivat Perussuomalaisille antaneet) vastaan.Olikohan tämä päätös nyt sitten ote koko äänestäjäkunnan ohjekirjasta,vaiko virkaatekevien Perussuomalaisten ohjekirjasta? Sitä voimme miettiä,halusivatko ihmiset tosiaan vain sinne oppositioon?

Kaarina
Viestit: 23
Liittynyt: 20 Huhti 2012, 20:13

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja Kaarina » 28 Loka 2012, 12:23

Näin kova hätäkö Kaustisen keskustalaisilla todellakin on, kun pitää vaalipäivänä lähtiä mollaamaan ehdokkaita.

Perussuomalaisten kirjoituksista kaikissa on tavoitteena yhteistyön palauttaminen ja rehellisyys kuntaamme luotsattaessa eteenpäin.

Perussuomalaiset olivat ainoa puolue hallitus neuotteluissa, joka ei pettänyt äänestäjiään.

Ihmettelen, että asioiden esiin tuominen faktasti yritetään leimata haukkumiseksi, sitä se ei todellakaan ole.

Teemu Korpiaholla ja muillakin on ollut 2 vuotta aikaa vastata Mapen kirjoituksiin. Vastauksia ei ole tullut.

Mape on painottanut kirjoituksissaan yhteistyötä ja sen tarpeellisuutta kaikkien kesken.

Hyvää ja antoisaa vaalipäivaa kaikille !!!

janimy
Viestit: 22
Liittynyt: 12 Helmi 2008, 09:32

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja janimy » 28 Loka 2012, 12:42

taitaa mape olla Kaarina :)

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja mape » 28 Loka 2012, 13:06

Hyvä pojat. Näin se menee, että heräileehän kansa kirjoittelemaan. Paras hankkeeseen kannattaa tutustua tarkasti, Euroopan epäonnistunein hanke, kun ei ole mikään kehun aihe keskustalle. Mitä tulee toisten haukkumiseen en koe syyllistyneeni haukkumiseen kun tuon selviä epäkohtia esiin. Olen muistuttanut kirjoituksissani moittivani virkaatekevää virkansa puolesta. Suora ihmisen haukkuminen on tuomittavaa, mutta virkatyötä tekevien toimintaa saa ja pitää tarkkailla joskus kriittisestikin. Siitä ei kukaan saa hernettä nenäänsä vetää. Tietenkin se tuntuu pahalta jos tekee virheen ja saa siitä esim. syytteen. Kysynkin olisiko silloin ehkä voitu asiat päättää viisaammin. Mielestäni olisi. Politiikka on kannanottoa asioihin, jos arvon herrat eivät sitä ole vielä sisäistäneet. Kirjoitukseni alla on lähes poikkeuksetta puhelin numeroni. Olen pari vuotta kirjoitellut täällä,,, vaan eipä ole keskustelijoita asioiden suhteen henkilökohtaisesti ilmaantunut. Kylillä kävellään ohi, kuin ei tunnettaisikaan. Voin kertoa arvon herroille, että kyllä minä voin lähteä teerimetsälle kepulaisen kanssa ja jakaa saaliin tasan,, eikä siellä riitaa synny :) en ole vaan päässyt keskusteluetäisyydelle kenenkään teikäläisen kanssa... Silloin on myös vaikea tutustua ihmiseen ja keskustella asioista rakentavasti, ilman otsaryppyä. Janimyylle sanoisin, että keskustellaan eduskuntavaalien asioista sitten kun sen aika on. ei se ole kepukaan hallituksessa. Enkä lähtisi edellisen kepuhallituksen tekoja tässä nyt kaivelemaan.. Teemulle toteaisin, että menet tervehtimättä ohi, joskus olisi hyvä topata keskustelemaan. Sillä tavoin asiat saadaan eteenpäin ja mielipiteiden jakaminenkin on helpompaa kasvotusten. Kuten Urpo on sinulle kertonut, me perussuomalaiset emme ole vihoissa kenenkään kanssa. Elämme niin pienessä pitäjässä, ettei kuppikuntien olemassaolo ole mielestäni hyvä asia. Toisiimme tutustuminen ja avoin suhtautuminen on kaiken edellytys. Perussuomalaiset tuovat reilusti ja avoimesti asiat esiin, niiden omilla nimillä. Näin tulee tehdäkin, se on ainoa oikea tapa. Rehellinen , avoin ja ääneenlausuttu kanta. Silloin ei tarvitse jälkipyykkejä pestä. Olen valmis omalta osaltani ystävälliseen yhteistyöhön vaalituloksesta riippumatta. Ja toivon, ettei mielipiteiden esiin tuominen Kaustisella vaikuttaisi ihmissuhteisiin siinä määrin, kuin se nyt tekee. "Silmälaput" tulisi poistaa käytöstä ja katsoa avarasti tulevaisuuteen. Kaustisen etua ajaen.

En koskaan vaikene, ja tuon aina mörkölistat esiin, jos näen hätiköityä päätöksentekoa tai lasten ja nuortemme edun vastaista toimintaa.
Hyvää vaalipäivää kaikille, myös teille pojat..

Korjaan tuohon yllä kirjoittamaani, että positiivista palautetta olen puhelimitse kyllä saanut ja mielenkiintoisia näkemyksiä asioista, joihin olen puuttunut. Kiitos kaikille yhteyttä ottaneille. Puhalletaan jatkossakin yhteen hiileen.

Mauri Peltokangas
Kunnallisvaaliehdokas No 35

Korppi
Viestit: 16
Liittynyt: 25 Loka 2012, 15:26

Re: Johan se on koulun paikka !

Viesti Kirjoittaja Korppi » 28 Loka 2012, 13:40

Olisi keskustelun kannalta hyvä jos kirjoitettaisiin vain yhdellä nimimerkillä (Mape, Kaarina, Perhostutkija).

Se olisi äänestäjiäkin kohtaan rehellistä. ;)


Teemu

Vastaa Viestiin