koti haussa

Asunnot ja asuminen. Rakentaminen, sisustaminen, tontit ja vaikka homevauriot. Täällä puhutaan asumisesta. Tänne myös osto, myynti ja vuokrausilmoitukset.
rusina
Viestit: 31
Liittynyt: 05 Huhti 2008, 13:30

koti haussa

Viesti Kirjoittaja rusina » 04 Huhti 2011, 18:55

Hei!!! Etsimme kotia.Pysyvää asuinpaikkaa,omaa rauhallista paratiisia,viihtyisää taloa jonka portaille voi hymysuin kuukahtaa sitten kun se aika koittaa.
MEIDÄN PERHE: Perheeseemme kuuluu minä,aviomieheni,2koiraa,11kissaa,2gerbiiliä.1seeprapeippo.1kani.3 lemmikkikanaa
HAAVE/TOIVE:Etsimme omakotitaloa/muu asumiseen kelpaava rakennus.100neliötä tai isompi.Saisi olla piharakennuksia esim vanha navetta tms ,iso piha. Koirille olisi kiva olla lenkkimahdollisuus myös metsään.Mieluiten keskellä"ei mitään"tai ainakin syrjäinen sijainti mielellään ei vilkkaasti liikennöidyn tien vierestä.Olisi kiva jos talossa olisi edes yksi vaihtoehtoinen lämmitysmuoto takka,leivinuuni tms.Rakennuksen tulee olla asumiskuntoinen niin ettei heti tarvitse ruveta remonttia tekemään.
Etusijalla ovat talot/muut asumiseen kelpaavat rakennukset jotka voi tontteineen vuokraa maksamalla lunastaa itselleen.Asilla alkaa olla kiire sillä nykyinen asuntomme on vuokranantajan toimesta päätetty purkaa!!kuvat ois kiva ylläri!!kaikki huomioidaan

sari pollari
kaustinen
0400565085