Kameraseuratoiminta

Seutukunnassakin voi harrastaa kaikenlaista ja tapahtumiakin piisaa.
Vieras

Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 27 Kesä 2011, 15:21

Hei!

Vieläkö Perhonjokilaakson alueella on Kameraseuratoimintaa? Meillähän oli joitakin vuosia sitten se Perhonjokilaakson kameraseura oliko Knäps tai jotakin sellaista nimeltään. Yritin etsiä kotisivuja tai vasaavia, mutta en löytänyt. Kiinnostaisi kovasti.

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 14 Heinä 2011, 09:09

Ei Triominissä tiedettäs?

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 29 Heinä 2011, 15:59

Lähin toimiva kameraseura taitaa olla Kannuksen kameraseura.

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 29 Heinä 2011, 16:11

http://www.kannuksenkamerakerho.net/
Kannuksen kotisivut löytyvät yllämainitusta osoitteesta.

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 16 Joulu 2011, 16:42

Olen kuullut, että Knäps Perhonjokilaakson kameraseura aloittelisi toimintaa uudelleen. En tiedä pitääkö paikkansa. Mahtaako siihen päästä mukaan? Tietääkö kukaan?

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 21 Joulu 2011, 11:13

KNÄPS on tosiaankin heräilemässä henkiin. Kaikki valokuvauksen harrastajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan kamerakalustosta ja kuvauskokemuksesta riippumatta! Kameraseuratoiminta käynnistyy ensi vuoden puolella ja tulevista tapaamisista/tapahtumista tullaan ilmoittelemaan esim. tämän keskustelupalstan kautta. Stay in focus!

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 18 Tammi 2012, 17:30

Toivonmukaan kaikki tosiaan pääsevät mukaan, ettei tästäkin tule sellainen pienen piirin juttu, johon muilla ei ole asiaa. Ja toivottavasti asiast tiedotetaan laajasti, esim. tapahtumakalenterissa tai miksei perhiksen sivuillakin, että tosiaan mukaan pääsee ne jotka haluaa. Täällä Perhonjokilaakson alueella on paljon alan harrastajia.

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 09 Helmi 2012, 16:34

Milloin tämä toiminta käynnistyy ja missä vai kiertääkö tapaamispaikat kaikissa Perhonjokilaakson kunnissa? Paljonko jäsenmaksu?

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 21 Helmi 2012, 10:02

Kameraseura eli KNÄPS kokoontuu seuraavan kerran ma 12.3 klo 18.30 (n. -21.00) Picturall Oy:n tiloissa (Vissavedentie 1) Kuvateemana Onni (1 kuva/osallistuja, voi olla paperikuva tai tiedosto). Kuvien lisäksi keskustellaan seuran tulevasta toiminnasta.

KNÄPSin tapaamisissa on aina jokin valokuvateema, ja yhdessä käymme läpi toistemme kuvia keskustellen, kommentoiden, ei kriittisesti arvostellen. Mukaan voi tulla myös ilman kuvaa, tutustumaan muihin valokuvausharrastajiin ja toimintaan. Lisäksi keskustellaan muista valokuvaukseen liittyvistä asioista, jatkossa varmaan järjestetään jonkinlaista koulutusta, retkiä jne. KNÄPSissä ei ole minkäänlaisia tasovaatimuksia sen enempää taitojen kuin laitteidenkaan suhteen, joten kuka tahansa on tervetullut joukkoon. Toimintaa kehitetään jäsenten toiveiden mukaisesti, joten tule mukaan kertomaan millaista kameraseuratoimintaa haluat alueellamme olevan! ;)

(Yhdistys ei ole vielä järjestäytynyt, joten jäsenmaksuista ei ole vielä tietoa. Tapaamispaikkakaan ei ole vakio, joten mielellään kokoonnutaan eri paikoissa/kunnissa, ihan miten vaan porukalla sovitaan :D )

Vieras

Re: Kameraseuratoiminta

Viesti Kirjoittaja Vieras » 21 Maalis 2012, 10:27

Kameraseuratoiminta knäpsähtää käyntiin!

Perhonjokilaakson alueella aikoinaan toiminut kameraseura KNÄPS aloittaa jälleen toimintansa!

Yleinen kokous järjestetään maanantaina 26.3.2012 klo 19.00 Kansantaiteenkeskuksessa Kaustisella, jolloin yhdistys järjestäytyy sääntöjen mukaisesti.

Seuraava kuukausitapaaminen on 16.4.2012. Paikka päätetään myöhemnmin. Kuva-aiheena Lintu


Jos kysyttävää KNÄPSin toiminnasta, ota yhteytta s.postitse krista.jarvela@hotmail.com

Vastaa Viestiin