Uudenveroinen Pop-Up teltta 3 x 3 m

Osta, myy, vaihda, vuokraa tai lahjoita. Tällä palstalla tavara vaihtaa omistajaa.

SÄÄNNÖT/OHJEET:

1. Torille ilmoittaminen on maksutonta.

2. Valitse ensin alue sen mukaan oletko myymässä, ostamassa, vuokraamassa, lahjoittamassa. Torin "portaille" jätetyt viestit eivät mainostu seutukunnan etusivulle ja automaatiikka tai ylläpito poistaa ne joka tapauksessa.

3. Huolehdi siitä, että ilmoituksesi otsikko on selkeä ja kertoo mitä olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai vaihtamassa. Riittävät yhteystiedot kannattaa myös laittaa ilmoitukseen.

4. Oman ilmoituksen ns. "uppiminen" kiellettyä, eli oman ilmoituksen tuominen listalla korkeimmalle sijalle uudestaan ja uudestaan. Tätä sääntöä noudattamalla otat huomioon muut torin käyttäjät. Säännön rikkovat ilmoitukset poistetaan ennaltailmoittamatta.

5. Tori ei ole paikka tapahtumailmoituksille, eikä kadonneille eläimille/esineille/ihmisille

Rekisteröidyllä tunnuksella voit muuttaa jättämääsi ilmoitusta jälkikäteen, liittää siihen liitetiedostoksi kuvan (kuvan voi upottaa ilmoitukseen myös ulkopuolisten kuvapalveluiden avulla) tai poistaa ilmoituksen tarvittaessa. Mikäli et pysty itse poistamaan vanhaa ilmoitustasi (jonkun vastatessa ilmoitukseen torilla), voit pyytää toimenpidettä ylläpidolta. Ylläpidon tavoittaa helpoiten sähköpostitse yllapito@kasenet.fi

Ylläpidolla on oikeus ilman ennakkovaroitusta poistaa epämääräiset ja epäasialliset ilmoitukset.
Kaj Granlund
Viestit: 11
Liittynyt: 15 Elo 2008, 13:35

Uudenveroinen Pop-Up teltta 3 x 3 m

Viesti Kirjoittaja Kaj Granlund » 15 Huhti 2019, 14:48

Tumman sininen Pop-Up teltta 3 x 3 metriä kolmella sivuseinillä. Telttaa on käytetty vain kerran Kolin erä-messuilla kesällä 2017, jonka jälkeen se on ollut paketissa. Erinomainen teltta toreille ja esittelytilaisuuksiin. Nopea koota jopa yksin. Vastaavanlainen teltta löytyy esimerkiksi paikasta

https://www.tavaratalohurrikaani.fi/pop ... m3EALw_wcB

Uudet maksavat 300 euroa ylöspäin + sivuseinät n. 100 euroa. Ajattelin, että kohtuullinen noutohinta olisi 200 euroa. Voit toki esittää tarjouksen.

Soittele, niin tehdään kaupat! Teltta löytyy Lestijärveltä. Puh 0505541361