MP. "raakaa luettavaa koulusta"

Alue jossa sallitaan vapaamuotoinen keskustelu aihepiiristä riippumatta.
urmy
Viestit: 26
Liittynyt: 30 Huhti 2012, 20:20

Re: MP. "raakaa luettavaa koulusta"

Viesti Kirjoittaja urmy » 20 Touko 2012, 19:35

Yläasteelle on kuulemma väistötilat ensisyksylle löytyneet, jopa aivan koulun pihapiiristä, hyvä niin. Tällainen uutinen pitää julkituoda pikimmiten oppilaiden vanhemmille. Tiedote kotiin oppilaiden mukana on nopea, kätevä ja vaivaton toimenpide. Turhaa "panttaamista" näinkin kuumasta asiasta tulisi välttää. Tuleva valtuustonkokous, kuntatiedote menevät hyvin monelta sivusuun.

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: MP. "raakaa luettavaa koulusta"

Viesti Kirjoittaja mape » 25 Touko 2012, 16:39

Hienoa, että väistötilat viimein löytyivät. Samassa pihapiirissä oli siis tilaa. Erikoiselta asiassa tuntuu se, ettei niitä pihan toisella puolen olleita tiloja "löydetty" jo hiukan aikaisemmin. Hyvä kuitenkin näin. Perhonjokilaaksossa julkaistussa jutussa, koskien koulun tällä hetkellä käytössä olevia tiloja oli virhe. Jutussa kerrottiin, että koululla on käytössä enää "veistoluokka". On kuitenkin niin, että koulua käydään myös päärakennuksessa koko ajan, lukuvuoden loppuun saakka. Sivistysherrojemme tiedotusta oppilaiden vanhemmille kaipailisin vielä..., ??
Onkohan muita kiireitä, vai onko puhti loppunut ? Asiat pitäisi hoitaa mielestäni loppuun saakka. Lupaukset ja höpö höpö selitykset vanhemmille tiedottamisesta petettiin jo raakasti. Mitenkähän on, jättääkö sivistysjohto tämän asian suhteen vielä työnsäkin tekemättä ? Sen aika näyttää.

Koulun mahdollisesta "korjauksestakin" on nyt huhuiltu.. ?? haloo ,, onko siellä kunnantalolla ketään kotona ?

Mauri Peltokangas

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: MP. "raakaa luettavaa koulusta"

Viesti Kirjoittaja mape » 19 Kesä 2012, 16:07

Näin se maailma makaa.. Uusi koulu saadaan Kaustiselle :) Näin olen asian nyt julkisuuteen tulleiden tiedotusten mukaan ymmärtänyt. Pitkä oli matka vuodesta 2009 tähän tietoon!!

Ei ollut ollenkaan vaikeaa loppujen lopuksi tällaisen päätöksen tekeminen. Tarpeeksi asioita julkisuuteen, niin alkaa kummasti tapahtumaan. Uskon vakaasti, että kaikkien kantaa ottaneiden ja asiasta ihmisten kesken keskustelua käyneiden rivikuntalaisten ansioksi tämä lopputulos voidaan osasta lukea. Suunnitelmansa muuttaneet päättäjätkin voivat nyt katsoa tulevaisuutta hieman (vain hieman) paremmalla mielellä.

Kaikenlainen pelleily asian tiimoilta on nyt vihdoin (toivon mukaan) loppunut. Priorisoinnista tässä kaikessa oli kyse, ja lopulta oikea toimintamalli voitti. Raadollista asiassa on kuitenkin se tosiasia, että tulemmeko unohtamaan asian pitkän jahkailun mahdollisesti aiheuttamat vakavat vahingot ? Terveytensä jo menettäneiden ahdinko ei lopu uuteen koulurakennukseen. Se jatkuu läpi koko lopun elämän. Nämäkin ikävät tosiasiat meidän kaikkien kuntalaisten on syytä muistaa. Miksikö ? Siksi, ettei vastaavanlaista välinpitämättömyyttä tulla koskaan enää kaustisella näkemään, eikä hyväksymään.
Kiitos kaikille asiassa mukana olleille. Porukalla on aina mahdollista vaikuttaa.

Lämmintä Juhannusta (för alla)

Mauri Peltokangas

mape
Viestit: 524
Liittynyt: 09 Heinä 2008, 15:01

Re: MP. "raakaa luettavaa koulusta"

Viesti Kirjoittaja mape » 05 Huhti 2017, 12:43

Jotain hyvää saatiin aikaan myös sillä, että aikoinaan otin vankasti kantaa koulun homeongelmaan.... nyt on asiat kunnossa !

Vastaa Viestiin